Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikona NosTale niczego nie otwiera

NaNaTraTra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Po włączeniu NosTale a następnie gdy wszystko się updatuje to wciskam start. Pokazuje sie ten pasek a po czym pasek z tym napisem okielzaj mrok znika i pojawia sie ikonka na pasku na dole. Gdy w nią wklikam nic się nie dzieje. Co to za problem? Dodam że przed chwilą jakoś normlanie korzystałem z tego aż tu nagle

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Spróbuj reinstall. Powinien pomóc.

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Jeżeli reinstall nie pomoże, pobierz NostaleX.exe, lub jak kto woli MultiHack. Nadal nie działa? Pobierz przez torrenty, na mpc forum gdzieś był taki temat. Poszukaj, nie daje linków bo virus total nie działa a mi się nie chce robić screena z antywira.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...