Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań odnośnie gry - jest z kim grać? Ile osób gra? itp.

r0galsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że nie mam naprawdę pomysłu w co pograć, zainteresowałem się 4Story. Zamierzam grać na Polskim serwerze i mam parę pytań.

Czy opłaca się tam grać? Czy ta gra jeszcze "żyję"? Jak z ilością graczy w np. godzinach szczytu itp? Jest z kim pograć?

Opublikowano

Tak, jeżeli lubisz sobie pograć.

W godzinach szczytu  nie wiem, chyba 1k + ;p

Jest z kim pograć, łatwo znaleźć kompana do gry.

@@r0galsky

Opublikowano

Czy Oplaca sie tam grac? Moje zdanie jest takie, ze sie nie oplaca, poniewaz bedziesz pracowal pol roku nad eq, a potem nic z tym nie zrobisz, bo nikt nie chce wymienic na inna gre, badz sprzedac.

Czy ta gra jeszcze zyje? Apsolutnie...Za moich czasow w 4story, nie bylo jak przejsc w keter, tyle stalo osob, sklepow, nie bylo jak przejsc ! a teraz? Wbijamy o 20, a tam 20 osob stoi i 3 sklepy.. Jeszcze za czasow Czampions Of Iberia w Yorusand bylo pelnoo ludzi, ludzie sie bawili, kazdy bral pvp, aby sie bawic, teraz juz nie spotkasz nawet jednej osoby, ktora by tam byla.

Jest z kim pograc? Z tych nielicznych osob kogos bys znalazl, ale jaka to gra w tyle osob?

Osobiscie polecam Ci p4story, Sam zaczalem grac niedawno i jestem bardzo zadowolony, co prawde jest to prywatny serwer po angielsku, ale jest masa polakow, chodz priw, to jest kila razy wiecej osob niz na PLu. Polecam

Opublikowano

Więcej rodaków znajdziesz na prywatnym serwerz P4Story.

Global jest czystym P2W.

Grają same dzieci, których rodzice mają kase na IS, lub osoby, które coś kiedyś osiągnęły.

Nie polecam zaczynać. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...