Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS Free BSD 9.2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam w planach kupić vps'a na exone. Mam freebsd 9.2, a na exone nie ma właśnie 9.2, tylko jest 9.3

Moje pytanie, to czy jeżeli kupię tego vps'a z system freebsd 9.3, to zainstaluję na nim free bsd 9.2 i wszystko będzie dobrze ?

Opublikowano

Już doszłem do tego. :D Ale kolejna sprawami, mianowicie. Instaluje już porty i stanęło mi na: "Applying patches..." i siedzi już na tym od ponad godziny, coś jest nie tak ?

Opublikowano

Już doszłem do tego. :D Ale kolejna sprawami, mianowicie. Instaluje już porty i stanęło mi na: "Applying patches..." i siedzi już na tym od ponad godziny, coś jest nie tak ?

no instaluje ci. taki wolny vps wiec czekaj

385541427972753564465.png

Opublikowano

W czasie, gdy już stało na tym: "Apllying patches", to wyskoczył błąd:

PuTTy Fatal Error - Network error: Software caused connection abort, dałem OK, i dalej NIBY "instaluje", a więc instaluje to nadal nawet po tym błędzie, który Ci wyżej przedstawiłem, czy muszę na nowo włączyć instalację portów ?

Opublikowano

Kolejna sprawa, gdy próbuje połączyć się z navicatem, to wyskakuje: 2003 - Can't connect MySQL server on '25.xxx.xx.xxx' (10038).  - Ktoś coś doradzi ? Dam limit, 5 itd .. Prooszę. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...