Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie kk z allegro

DemoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc... Kupilem raz 20 kk zallegro ale przydalo by sie znowu doladowac.. Wtedy bana nie dostalem ale teraz widzę ze na banliscie jest duuuzo tego typu banow... Tu rodzi sie moje pytanie... Jak robic to bezpiecznie? Według mnie nie powinno byc zadnego takiego bana bo da sie wytlumaczyc że np. Dostalismy hajs od kolegi/wymienilismy nie za realne pieniadze a przedmioty w innej grze/przekladamy z konta na konto. Ale zgaduje ze to nie dziala i nawet niewinny moze dostac bana... Tak wiec jak to robic bezpiecznie? Odrazu mowie ze wiem ze trzeba dac coś na handel zeby to było mniej podejrzane w logach lecz czy to wystarczy by miec 100% pewnosci? Podobno przydalo by sie to przerzucic na nupka ale wrazie bana i tak dostaje go nupek oraz to konto na ktore ten nupek przeslal pieniadze... Pozatym multiclient tez chyba niedozwolony wiec nie mam jak przerzucic z nupka na normalne konto... Rozpisalem sie :)

Opublikowano

Jak ja kupowałem KK na Allegro to koleś kazał wystawić mi sklep z daną kwotą i po prostu ją zakupił. Banu do tego czasu nie mam i raczej tak jest najbezpieczniej. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Najlepiej jest dać na handel, bo jeżeli gm zobaczy że jakiś 1lv kupi ziarno mocy za 30kk to nie będzie miło. Najlepiej jest stworzyć drugą postać, przehandlować ze sprzedawcą, poczekać 24h i przełożyć na główny har, albo po prostu kupić na tej drugiej postaci to co chcemy i przełożyć na główny har.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...