Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mag nadaje sie w pvp?

DemoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... Ostatnio widzialem straszny hejt na maga ze nie da sie nim na wyzszych lvlach nicnw pvp zrobic... Ze brak krytow i mala ilosc hp sprawia ze odstaje od woja czy lucznika bo jak ktos ma resa to nic mu sie nie robi ze wzgledu na to iz sp maga buduje sie pod ele.. tu rodzi sie moje pytanie... Czy mag jest klasa zdolną pokonac pozostale przy rownym eq/sp/itp. Czy nadaje sie tylko tam gdzie przeciwnik nie ma 100% resa na jego element?

Opublikowano

lol

mag na 90lvl + jest najlepszą klasą pod pvp

wymóg ? 

eq u7+8/9, mocne reski i sp NIE BUDOWANE POD EXP lecz TYLKO POD PVP

prawda jest taka, iż mag bez mocnego eq ssie. To było od zawsze wiadome. 

Na 90lvl+ z eq u7+8/9, resami takimi samymi jak przeciwnik i podobnym sp mag jest w stanie pokonać każdego

Ja sam gram magiem od nowa tylko dla samego pvp na "high elo". Wiem, że jeśli złoże mocne eq i resy po 140% to na vc +13/14/15 będę nie do pokonania :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Najlepszy w pvp i nie dopokonania? Turniej pvp III na avalonie wygrał wojownik, 2 miejsce lucznik a dopiero na 3 miejscu mag.

tak jak powiedziałem - ekwipunek, karta sp i resy

Jeśli ktoś ma oslo "ogólne" to nie pocisnie kogoś, kto ma oslo tylko pod jedno sp.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Każda klasa jest najlepsza w czymś... Nie można mieć wszystkiego cnie? :)

Mag ,Woj ,Łuk zależy jak go zrobisz to może być najlepszy w PvP ,MvP itd...

Zrozumcie to ,ponieważ ręce opadają na Waszą bezmyślność ;/

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

W turnieju pvp IIII

Knajcik vs Casta (mag vs woj) 2:5

Arek;D vs xxxWWWxxx (woj vs mag)  5;0

Kotomi* vs stypa320 (łucznik vs mag) 5;2

Ci magowie maja sp/eq/resy i nikt niewiedział jakie sp ubierze przeciwnik.

W pvp mag nie jest taki dobry jak woj/łucznik. Jeśli to nie prawda to niech ktos udowodni np. w następnym turnieju.

Opublikowano

W turnieju pvp IIII

Knajcik vs Casta (mag vs woj) 2:5

Arek;D vs xxxWWWxxx (woj vs mag)  5;0

Kotomi* vs stypa320 (łucznik vs mag) 5;2

Ci magowie maja sp/eq/resy i nikt niewiedział jakie sp ubierze przeciwnik.

W pvp mag nie jest taki dobry jak woj/łucznik. Jeśli to nie prawda to niech ktos udowodni np. w następnym turnieju.

a co mnie **** obchodzą jakieś turnieje.....

człowieku......Polacy w 2012r, mam tu na myśli siatkarzy.....Wygrywali wszystko. Brazylię, Rosję, Kubę bili 3:0 w lidze światowej. Na igrzyska jechali "odebrać złoto" a się okazało że nawet z grupy nie wyszli.

Turnieje to nie jest coś, co pokazuje kto jest najsilniejszy. Każdy ma inny styl gry. Wmówiłeś sobie, że mag to ciota i już. Nic z tym nie zrobisz. Ja wiem jak jest na prawdę bo gram w NT od 6 lat. JEŚLI POTRAFISZ GRAĆ, MASZ DOBRE EQ ITD TO NAWET POSZUKIWACZEM PRZYGÓD POKONASZ PRZECIWNIKA

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

To mi zrobiliscie dylemat :/

Mam maga 68 lvl z eq nienajgorszym, nienajlepszym. Posejdonem za 30kk i kilka innych rzeczy za okolo 50kk i troche szkoda mi to stracic... Ale po tym co piszecie mag nie jest klasa do czystego 1v1 czyli nie jest klasa dla mnie bo bardzo lubie 1v1... I niewiem... Zrobic od nowa woja a z maga zgarnac co sie da i posprzedawac cale eq i sp czy zostać na magu... Ostatnie pytanie... Skoro mag nie jest dobry w 1v1 to czy w jakichs teamowkach 3v3 albo na glacy jest lepszy od innych klas czy to profesja tylko dla tych co szukaja wyzwania i grania trudnymi profesjami?

Opublikowano

To mi zrobiliscie dylemat :/

Mam maga 68 lvl z eq nienajgorszym, nienajlepszym. Posejdonem za 30kk i kilka innych rzeczy za okolo 50kk i troche szkoda mi to stracic... Ale po tym co piszecie mag nie jest klasa do czystego 1v1 czyli nie jest klasa dla mnie bo bardzo lubie 1v1... I niewiem... Zrobic od nowa woja a z maga zgarnac co sie da i posprzedawac cale eq i sp czy zostać na magu... Ostatnie pytanie... Skoro mag nie jest dobry w 1v1 to czy w jakichs teamowkach 3v3 albo na glacy jest lepszy od innych klas czy to profesja tylko dla tych co szukaja wyzwania i grania trudnymi profesjami?

posejdon niszczy na glacy jak i na callim

Rajdy to Holly, później posek też się nadaje

PvP? Co Wy od niego chcecie. Sory ale jak nie grał ktoś na DOBRYM magu to nie ma szans, że ta klasa mu się pod tym kątem spodoba. Moim idolem jest *Rune* z Avalon'u (niestety już skończył grę). Siedział sobie ze mną kiedy jeszcze miał 83lvl na swoim vc +13. siedział.....uderzył go sinek +15 90lvl. On usiadł i zmienił resy na mrok. Ten go znowu uderzył.....usiadł i dał Alt+a. Uderzył go 3 raz........Rune wywalił mu combo na morde i tylko ten sinek zrobił "WTF !!! Cheater i nic więcej". niby 90lvl, niby eq u7+8, niby resy 140% (tak mówił) a i tak z 3 skilli dostał na morde 1/2hp. 

OK, może i rune miał eq u7+8, pro osłonki i wgl.....ale on tylko potrafił pokazać co potrafi profesja jaką jest mag

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Mag jak najbardziej do PvP 90+. Prawda jest taka, że maga trzeba ogarnąć, ponieważ nie jest on łatwą klasą do grania. Co do PvP to oczywiście prawda mimo, że ktoś tam wyżej pisał, że woj wygrał turniej PvP to co z tego? Skoro na turnieju karty są losowe dobierane. Jeden mógł mieć lepszą - drugi gorszą. Proste. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Jeżeli dalej myślisz, że mag jest słabą klasą do PVP to poszukaj na YT kanału TheJute007.

Miał tam parę odcinków z Aren pvp, zobacz co mag potrafi.

Ale to nie jest tak, że masz maga i każdego na spację rozłożysz.

Każda klasa ma lepsze i gorsze strony

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Jeżeli dalej myślisz, że mag jest słabą klasą do PVP to poszukaj na YT kanału TheJute007.

Miał tam parę odcinków z Aren pvp, zobacz co mag potrafi.

Ale to nie jest tak, że masz maga i każdego na spację rozłożysz.

Każda klasa ma lepsze i gorsze strony

Dokładnie. Mag na początku jest dosyć papierowy, ale jego gra zaczyna się tak od 80+ 

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Mag jest dobry ale wg mnie spisuje się najlepiej na glacy, expie, supportowaniu i arenkach. Jak będziesz robił pvp 1v1 z takim mnichem albo dh to poczujesz co to znaczy ''balans''. Gralem magiem 3 lata i przegrywalem tylko czasem w walkach 1v1 na wojow i łuczników. Mag na +90 jest co prawda super,

no ale... +90 Mnich +15 vs +90 Vc +15... Plz...

Podsumowując:

Bez bardzo dobrego wyposażenia nie ugrasz :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

a co mnie **** obchodzą jakieś turnieje.....

człowieku......Polacy w 2012r, mam tu na myśli siatkarzy.....Wygrywali wszystko. Brazylię, Rosję, Kubę bili 3:0 w lidze światowej. Na igrzyska jechali "odebrać złoto" a się okazało że nawet z grupy nie wyszli.

Turnieje to nie jest coś, co pokazuje kto jest najsilniejszy. Każdy ma inny styl gry. Wmówiłeś sobie, że mag to ciota i już. Nic z tym nie zrobisz. Ja wiem jak jest na prawdę bo gram w NT od 6 lat. JEŚLI POTRAFISZ GRAĆ, MASZ DOBRE EQ ITD TO NAWET POSZUKIWACZEM PRZYGÓD POKONASZ PRZECIWNIKA

A co niby pokazuje turniej pvp? Pokazuje style gry w nostale/jakie sp kto nosi? Niewiem wytłumacz mi proszę co pokazuje turniej pvp tylko znowu nie przyrównuj mi grę wirtualna do sportu.

Napisałeś "Ja sam gram magiem od nowa tylko dla samego pvp na "high elo". Wiem, że jeśli złoże mocne eq i resy po 140% to na vc +13/14/15 będę nie do pokonania". No to uzbieraj kase na to i udowodnij jaki nie pokonany jest mag w pvp ( 1vs1, nie glace/cali lub arene talentów gdzie bd 2vs1).

Opublikowano

Najważniejszy jest styl gry. Nie wystarczy same eq u7 +9 i vulcan +15. Trzeba też umieć dobrze wykorzystać umiejętności, wiedzieć jak najlepiej zacząć atak na wroga. Poza tym rozbudowanie w karte w pvp, osłonka pod jedną sp i jedziesz. Magiem trzeba umieć grać, bo na 90+ to najlepsza klasa do PVP.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...