Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie daje mnie o 2 ligi ? jak mam mmr zarabiste :o

poterrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka moje mrr :

Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,590.
1,886beta
MMR
You will rise 2 Divisions
Za dużo gier we Dwójke! MMR może być nieprawdziwe.

jestem obecnie w goldzie mam mmr solidnej platyny-diamentu dlaczego mnie nie daje o 2 ligi ? np z 5 do 3 z 3 do 1 itd :O wtf ?? mam 87% wygranych gier
Opublikowano

1) Ta strona ściemnia

2) Jeśli strona, która ściemnia mówi Ci, że ten wynik może nie być prawdziwy to tym bardziej

Przerzuca tylko wtedy gdy Twoje MMR jest MOCNO ponad Twoją obecną oraz następną dywizję.

Opublikowano

strona nie pokazje tak zle ale patrz na np pkt ile dostajesz ja teraz dostaje 30~ wiec wiem ze jak bede wygrywal dalej to skocze o 1 wyzej za pare/parenascie meczy.

."Za dużo gier we Dwójke! MMR może być nieprawdziwe." zagraj solo 10 meczy i zobaczy dopiero.

nowix flovers girl.png

Opublikowano

Ta strona kłamie, MMR które ona pokazuje nie jest prawdziwe, bo nikt nie zna algorytmu rito, nieprawdziwego wyniku spodziewaj się zwłaszcza gry grasz duo bo strona bazuje na tym kogo Ci dobiera do teamu.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Nie da sie sprawdzic MMR, tyle w temacie.

Nie mysl, ze jak ktos Cie boostuje grajac duo to od razu bedziesz tak wysoko, cierpliwosci.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

jak moge miec przecietne mmr kiedy na 10 gier wygrywam 9 co ty koles gadasz za glupoty prosta logika grasz wygrywasz masz dobre mrr jestes gownem jak ty siedzisz w bronzie masz slabe mmr wiec nie wiem o co chodzi :/

Opublikowano

jak moge miec przecietne mmr kiedy na 10 gier wygrywam 9 co ty koles gadasz za glupoty prosta logika grasz wygrywasz masz dobre mrr jestes gownem jak ty siedzisz w bronzie masz slabe mmr wiec nie wiem o co chodzi :/

człowieku proszę cie ta strona kłamie ja silver 1 mam takie mmr jak kolega w brązie 5? bez jaj jak byś miał skoczyć to byś skoczył

Opublikowano

Jeśli wygrywasz dużo gier pod rząd to jest dobrze co nie oznacza, że masz bardzo wysokie mmr. Sprawdź sobie np za pomocą lolnexus.com z kim grasz [dywizje i porównaj je do swojej]. Jeśli grasz z wyższymi to lepiej. Natomiast jeżeli grasz już z samymi platynami to masz wyższe i powinno przerzucić Cię o dwie dywizje. Ja mając Golda 5 grałem z samymi platynami, p5-p3 i dostawałem za wygraną 30-34 LP i przerzucało mnie aż do p3 po dwie dywizje. ps chodziło mi tutaj o grę solo bo jak będziesz grał duo np z p1 to będziesz grać na same platyny/wysokie goldy przez tego p1.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

człowieku proszę cie ta strona kłamie ja silver 1 mam takie mmr jak kolega w brązie 5? bez jaj jak byś miał skoczyć to byś skoczył

zawsze gram z kolesiami z dywizja wyzej nawet ostatnio z diamentami ;) wiec nie kuma... byc moze chodzi o to ze zawsze w seri przegrywam 1 gre ;/

daje mi od 25 do 28 punktow za lost ok -11

Budowniczy
Opublikowano

Aha to fajnie nie rzuca Cie o dwie czyli masz za niskie mmr na takie zabawy i tyle skoro jesteś taki dobry to wyjdziesz nie musi Cie o dwie rzucac pozdrawiam.

Opublikowano

UWAGA PROFESJONALISTA

Jestem boosterem więc wypowiem się na ten temat. NIE GRAJ DUO jeżeli chcesz przeskakiwać dywizje.

Dziękuje za uwagę.

Opublikowano

UWAGA PROFESJONALISTA

Jestem boosterem więc wypowiem się na ten temat. NIE GRAJ DUO jeżeli chcesz przeskakiwać dywizje.

Dziękuje za uwagę.

gralem duo jako gold 5 z unrankedem kiedys, zrobilismy mu 10/0 w/l w placementahc, i dalo mnie tym z golda 4 do golda 2.

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...