Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie 4Death S2?

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Grałem na S1, ale nie było jakiś rzeczy, które by przyciągnęły. Myślę, że mógłbyś zrobić serwer w dawnym stylu, bez masy dodatków, petów. Ale poziom mógłby być nawet easy/medium.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jak by zrobić z tego coś normalnego, na czym da się grać i nie byłby to 4fun albo inny słaby easy xenox to bym zagrał...

Opublikowano

Fajnie by było jak coś typu medium easy max level np 180 i jakieś fajne bajery typu nowe sety zbroi i broni bo moim zdaniem na s1 sety są brzydkie

Pozdrawiam XamP

Opublikowano

Haha Po Co s2 robic to tylko strata czasu jest bo graczy na s2 i tak nic nie przybędzie skoro na s1 gra gdzies z 100 graczy max no moze 150

Opublikowano

dlatego zbieram informacje dotyczące zmiany serwera

Na początek zmienił bym administracje czyli Ciebie. Potem zastanawiałbym się co dodać/usunąć/poprawić.

385541427972753564465.png

Opublikowano

co dodać/usunąć/poprawić

Dodaj fabułe, questy, zrob z tego serwer easy gdzie trzeba expic, masa setów eq

Opublikowano

Coś wpadającego w typ xNygi bo tamten serwer był mega kozak tylko pobugowany, zrób jakiegoś mega easy bez nabijania lvl'i i pz na ludziach w m1. 

Opublikowano

Coś wpadającego w typ xNygi bo tamten serwer był mega kozak tylko pobugowany, zrób jakiegoś mega easy bez nabijania lvl'i i pz na ludziach w m1. 

Co wszyscy robili, a banów nie było widać. : D

­

TaRAWgG.png

Opublikowano

­Hmm, rozbudować bardziej niż s1 m.in Questy, Dungeony z których by dropiły kupony is np. 25/50/75, Usunięcie PŻ - bo sporo ludzi nabijało. Do tego zmniejszyć lvl, na np. 180.

Pasjonat
Opublikowano

Mógłbyś w sumie pójść w całkowite przeciwieństwo postów up, czyli dosłowny 4fun, tak jak miało to miejsce na hammerze. Wszystko w sklepach, no może nie wszystko, a większość, ciekawe misje itp..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...