Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to był za Horror ?

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Otóż wiem że kilka lat temu,moi rodzice oglądali pewien horror,mi niestety nie pozwalali go obejrzeć..kiedyś znałem tytuł i zobaczyłem ze 30 min.filmu,potem już nie oglądałem...[w tym Horrorze jet Erotyka-zaznaczam]..więc początek zaczynał się jakoś tak...Była jakaś wioska było tam wiele okrutnych ludzi,ogólnie pracowali,była również piękna dziewczyna której nic się jej tam nie podobało...w końcu pósciła gaz i no wiadomo BOOM...pamiętam że w tym horrorze byłą grupa ludzi która gdzieś jechała autobusem ale źle skręcili i trafili do tej wioski...był też ,,duch,, kowboja ze strzelbą,coś tam mówił..wśród tej grupy chyba był ksiądz..w wiosce przyjęła ich jakaś kobieta..grupa się rozdzieliła i poszli do osobnych przyczep spać..jednak księdza chyba wzięło na seks poszedł do tej kobiety o której pisałem i ona go chętnie wzięła do siebie [z myślą o seksie],ale ona chyba go zabiła wyciągnęła z niego chyba żebra jakoś tak....

Wiem że zupełnie pokręcone tłumaczenie ale może ktoś coś kojarzy ?

Z góry dzięki  :ninja:

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...