Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy oddadzą mi konto?

AngelOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio jakiś typek wbił mi na konto to je zablokowałem napisałem do Supportu steam żeby mi odblokowali podałem wszystko co ważne czekam już 4 dni i dalej nic proszę o pomoc ._.

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli napisałeś do polskiego supportu to śmiech na sali i zażenowanie :v Jeżeli do angielskiego w ciągu 2tyg powinien być od nich odzew :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

"https://support.steampowered.com" po angielsku napisałem :)

"Hello,

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account. If you have not already please provide as much of the following as possible:

Please provide the first email address that was used on the Steam account.

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:
URL: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Once we have verified the correct information we may proceed with the issue." ~ wysłali mi to no to podałem i dalej czekam :P ( to jest chyba z automatu? )

graphic.png

Opublikowano

No miałeś im udowodnić czy to twoje konto na 100% więc przypuszczam, że cd-key jakiś dałeś. Więc od angielskiego możesz poczekać tydzień- 2 tygodnie

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...