Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTX 660, czy czymś innym ?

Hi Im Derpy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu mam problem z komputerem.
Mianowicie, gdy gram w różne gry jak np. CS:GO, lub Tera. Po jakimś czasie gry nagle mam "dziwny freeze ekranu" i gra jakby stopuje sie. Nie mogę nic kliknąć, i ta gra po pewnym czasie przechodzi w tryb "brak odpowiedzi". Kolejnym przykładem jest gdy przeglądam różne strony, i chce odświeżyc jedną - to nie mogę, ponieważ odświeżanie strasznie długo sie ładuje i nie chce załadować. Sprawdzalem zasilacz miernikiem, wymienilem go na nowy bo myslalem ze to bedzie przyczyna tego bledu. Nie dawno też sprawdzalem CPU i było w normie. Pisze ten post na zakładce "Karty graficzne" ponieważ tylko ona została nie sprawdzona w moim sprzęcie, a chciałbym dowiedzieć się jak mogę naprawic mój komputer;) Sprawdzałem temperatury HWMonitorem, takze OCCT, mierzylem miernikiem napiecie w zasilaczu, sprawdzałem programem HD TUNE - dysk, 0 errorów, także sprawdzałem programem memtest86+ pamięci ram i tak samo - 0 errorów. Gdzie leży przyczyna tego błędu. I ODRAZU DODAJE - to nie wina gry. Przy CS'ie czasami gdy klikam w cos jest taki dziwny dźwięk - tzn. dłuższy niż normalny, tak jakby zbugowany.
z góry dziękuje
Pozdrawiam.

CPU - AMD FX(4100) Quad-Core Processor
GPU - GIGABYTE GTX 660
Zasilacz - Huntkey 600 w
RAM - 8GB
Płyta głowna - ASUS M5A78L-M LE

Komputer jest nowy, jedynie co mu brakuje to chłodzenie... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...