Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zjebany i nie polecam ! Gracz czy kto tam siedzi na Vanishu+GM i zabija mnie nick:ConnorekPL i jeszcze jakiś tam ! Gówno nie serwer ! Administracja też poj.....

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@PLAnonymousPL. a co mnie to obchodzi że mi serwer zgrifowaliście ? po prostu wkurzyło mnie to jak wyszedłem na pvp a tam typo na vanishu mnie zabija. To nie jest raczej normalne że mnie tylko zabijał jak ja kogoś dedałem.  

Opublikowano

up

ładnie się serwer zapowiada ;) Jeżeli chcesz zagrać na serwerze, gdzie administracja zabija na /v to plecam ^^

Opublikowano

@PLAnonymousPL. a co mnie to obchodzi że mi serwer zgrifowaliście ? po prostu wkurzyło mnie to jak wyszedłem na pvp a tam typo na vanishu mnie zabija. To nie jest raczej normalne że mnie tylko zabijał jak ja kogoś dedałem.  

up

ładnie się serwer zapowiada ;) Jeżeli chcesz zagrać na serwerze, gdzie administracja zabija na /v to plecam ^^

Jesteście śmieszni że zabijamy na vanishu. Pewnie zaraz nagracie film zobaczcie admin mnie bije na /v a tak naprawdę to zobaczcie robię z siebie idiote z moim kolegą na niewidce. 

Opublikowano

Jesteście śmieszni że zabijamy na vanishu. Pewnie zaraz nagracie film zobaczcie admin mnie bije na /v a tak naprawdę to zobaczcie robię z siebie idiote z moim kolegą na niewidce. 

xxxx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o usuniecie lub zamkniecie tej preznetacji bo jest nie zgodna z prawdą od dnia 22.04.

Wiecej informacji na temat serwera bedzie w innej odrestaurowanej prezentacji.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Prezentacja po części nadal aktualna, na serwerze dostępne jest kilka trybów i lobby.

Zapraszamy do sprawdzania nowej edycji! Masa ciekawych zmian i ulepszeń, w tej chwili mamy prawie 200 osób bez lagów! ;)

5465845486.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...