Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można zalogować się na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem polega na tym że gdy chce wejść na serwer  na którym nigdy wcześniej nie grałem to wyskakuje ''Przekroczyłeś ilość kont na tym serwerze'' nie wiem co mam robić szukałem informacji o tym i było że trzeba coś pozmieniać w folderze plugins>config>authme ale właśnie nie mam tego folderu więc co robić ?? Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Oznacza to że możliwe ktoś pobrał paczkę z neta w którym są pliki graczy starych.

Jeżeli mas router z zmiennym IP zresetuj go i połącz się ponownie z serwerem. lecz jeżeli nie masz zmiennego IP a zapewne nie postaraj się o drugi komputer aby napisać do administracji na serwerze

Jeżeli nie masz innego kompa spróbuj zrobić połączenie przez PROXY powinno pomóc w ostateczności, programy znajdziesz na internecie

TEMAT

Opublikowano

Spytaj kolegów czy mogą stworzyć serwer na 2 osoby i Cię tam zbanować

Jeżeli po banie na IP (koniecznie IP) dasz radę wejść znaczy że zmieniłeś IP routery po resecie w 80% same się konfigurują a jeżeli to nie pomoże to sprawdzę jakiś program do połączeń proxy na necie

TEMAT

Opublikowano

W właściwościach karty sieciowej jest podane IP i cała reszta zazwyczaj po zmianie IP (dzięki routerowi) zmienia się ostatnia litera u mnie jest np 192.168.1.4 a po resecie mam takie 192.168.1.6 i inne.

W cmd wpisz ipconfig i tam odszukaj 'bramkę domyślną' albo 'Adres IPv4'

TEMAT

Opublikowano

1. Znajdziesz je klikając prawym na ikonki komputerów na dolnym prawym pasku

2. Z komputerem nic się nie stanie ALE jest pewien % że router będzie trzeba ręcznie skonfigurować aby móc się połączyć z internetem i co nie jest łatwym zadaniem

Jest 3 i łatwa opcja lecz wymaga zaufani :p podaj mi twoją nazwę (nick jaki chcesz mieć na tym serwerze) A Ja wejdę i się tam za Ciebie zarejestruję a potem podam Ci hasło :) nie musisz się martwić hasło możesz potem zmienić prosząc o to administratora :p a da Cito możliwość wejścia na serwer

Jeżeli pasuje Ci ta opcja pisz na PW

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...