Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Z racji tego iż przed wakacjami ukończę już 17 lat, to chciałbym gdzieś sam albo z kolegą pojechać do roboty za granicę. Pracowałem w Polsce już trochę, szczególnie na wakacjach, tu budowa, tu truskawki itd.

Wiem, że za granicą np. Norwegia, Szwecja czy Niemcy można pracować tam od 16 lat. Zna ktopś jakieś ciekawe i "zaufane" oferty pracy w tych krajach? Ktoś był?

Opublikowano

Dziewczyny ode mnie jeździły do Norwegii na ogórki, sałatę i kapustę, z zarobków były zadowolone. Niestety szczegółów nie znam.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Dziewczyny ode mnie jeździły do Norwegii na ogórki, sałatę i kapustę, z zarobków były zadowolone. Niestety szczegółów nie znam.

oo widzisz, a znasz może chociaż nazwę gospodarstwa? Na zarobki w Norwegii przy pracy sezonowej nie ma co narzekać bo są super.

Opublikowano

Roznoszenie ulotek. 

Na pewno zarobisz 4-5 razy więcej niż w Polsce, a do tego łatwa praca, a zwiedzisz okolice w nowym kraju xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Rok temu byłem w Niemczech na ogórkach. Stawka wachała sie coś 6-7 euro (zalezy jaką miałeś chęć do roboty) Pisz mi prywatną wiadomość. Poszukam i moze znajdę kontakt. Nic nie obiecuje bo notesy pale w piecach ;)

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

Zbieranie truskawek na wsi głównie czerwiec, za 1zł za koszyk.

Opublikowano

Mahlmann w Niemczech.

Praca przy warzywach. Generalnie praca ciężka, ale jak masz smykałkę do roboty to można sporo zarobić. Jeśli zaczynasz cwaniakować "jak zarobić żeby sie nie narobić" to ci dziękują i odwożą do Bremy na dworzec.. Ja sobie chwalę (chociaż w tamtym roku ze względu na powodzie w Niemczech dużo czasu sie siedziało w hostelu bo pola były zalane przez co znacznie mniej sie zarobiło).

PQpAnug.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...