Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z doładowaniem NX

SietlikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem kupując nx przez rozmowę telefoniczna źle wpisałem kod i się rozłączyłem i teraz ani kasy ani nx co zrobić da się to jakoś odzyskać pieniądze lub nx???

Opublikowano

Witam mam taki problem kupując nx przez rozmowę telefoniczna źle wpisałem kod i się rozłączyłem i teraz ani kasy ani nx co zrobić da się to jakoś odzyskać pieniądze lub nx???

daopay? wchodzisz na ich stronę, zgłaszasz problem zaznaczasz tam te wszystkie info, opisujesz sytuacje z godzinami i myślę że wróciliby Ci ten numer i wszystko co potrzebne by dokończyć transakcję bez potrzeby marnowania tam kolejnych złotówek które już przepadły.. mi raz ucięło i tak właśnie pisałem, o dziwo już jakoś w godzine wszystko załatwili i byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony supportem ^.^

Opublikowano

NX Się kupuje tylko na Allegro bo na stronie się nie opyla w ostatecznośći jak ktoś ma coś na koncie i nie ma co z tym zrobić to tak, przez Paysefcard się nie opyla właśnie to to samo co pay pal, i masz za 100zł 24knx chyba a ja kupowałem za 100zł po 34560nx więc jest różnica,Wacając do teamtu już nie wrucą Tobie kasy i nx, było się nie rozł.. dopłacił byś 5zł za 2gi kod tank i nx byby by doładowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...