Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe xbox live gold na 30 dni, karta kredytowa

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, wiem że jest już od dawna trial na 30 dni za darmo ale trzeba dodać kartę kredytową / paypala, czy jest jakaś możliwość żeby uzyskać to konto bez dodawania tej karty ?

Bo paypal chyba musi być powiązany z kartą ;/ a żadne fałszywe to raczej nie działają ? chyba że są jakieś inne darmowe kody ?

a jeśli już nie ma innej opcji to wie ktoś ile można kupić tych kont za 0zł używając jednej karty ? pozdro

Opublikowano

@Shiniox jak to na jednej konsoli 3 konta ? Przecież te konta to można zakładać przez pc, chyba nie ma żadnych ograniczeń, co miesiąc można robić nowe konto i nie ma max 3

Pytałem ile kont z tym trialem można założyć na jednej karcie. 

Opublikowano

To ja nie wiem o jakie triale Ci chodzi : /

Ale jeśli chodzi o 1-miesięczną bezpłatną wersje próbna przy zakładaniu konta xbox live to jest tak jak pisałem wyżej.

Ja zakładałem na jednej karcie kilka kont i do tej pory nie było żadnych problemow, ze nie przejdzie czy cos, więc raczej nie ma ograniczen.

Opublikowano

No żeby dostać te 30 dni xbl trzeba do swojego konta dodać kartę kredytową, inaczej się nie da i pytam się ile można zrobić kont z taką samą kartą. Czy np po miesiącu gdy skończy mi się gold to czy mogę potem założyć kolejne konto i użyć tej samej karty czy już nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...