Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanko

Sejkum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam obecnie 77lvl formacia to karin main shikamaru kakashi i hinata. Zastanawiam się teraz czy powinienem odłożyć hajs i wymienić shikamaru na sasoriego czy lepiej się wstrzymać i zbierać na ulepszenie kakashiego lub wymienić hinatę?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że formacja 1,3,2 nie sprawdza się, lepiej zrobić 2,2,1 czemu? jest bardziej zbalansowana ( w późniejszych etapach gry strasznie będzie to potrzebne.Co do kakashiego to jeśli masz vipa 0 to tak, jeśli masz vipa 4 to kupuj itachiego i go ulepszaj, ja hinatę trzymałem do 100 (i tutaj masz albo hashiego [wersja gdy nie masz vipa +6] albo saska [vip+6] a supporty to tobirama, oraz w zależności czy wolisz konan (bardziej pod pve) czy tobiego (pvp)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że formacja 1,3,2 nie sprawdza się, lepiej zrobić 2,2,1 czemu? jest bardziej zbalansowana ( w późniejszych etapach gry strasznie będzie to potrzebne.Co do kakashiego to jeśli masz vipa 0 to tak, jeśli masz vipa 4 to kupuj itachiego i go ulepszaj, ja hinatę trzymałem do 100 (i tutaj masz albo hashiego [wersja gdy nie masz vipa +6] albo saska [vip+6] a supporty to tobirama, oraz w zależności czy wolisz konan (bardziej pod pve) czy tobiego (pvp)

trzymam taką formację ponieważ nie za bardzo mam na co wymienić shikamaru dlatego zastanawiam się nad zbieraniem hajsu na sasoriego albo ew kabuto.

Mam vipa 2 i raczej nie mam zamiaru tego zmieniać. A kakashiego już mam zastanawiam się tylko czy zbierać od razu na ulepszenie go czy najpierw wymienić shikamaru na jakiegoś supporta.

Opublikowano

trzymam taką formację ponieważ nie za bardzo mam na co wymienić shikamaru dlatego zastanawiam się nad zbieraniem hajsu na sasoriego albo ew kabuto.

Mam vipa 2 i raczej nie mam zamiaru tego zmieniać. A kakashiego już mam zastanawiam się tylko czy zbierać od razu na ulepszenie go czy najpierw wymienić shikamaru na jakiegoś supporta.

Nie mówię żebyś od razu zmieniał formacji, mówię żebyś w przyszłości gdy będziesz kupował nowe postacie, ta formacja (2,2,1) będzie bardziej opłacalna, co do zbierania hajsu, zbieraj go na postacie na 80 lvl (konan [pve], tobi [pvp]).Co do Kakashiego, to możesz go ulepszyć, masz jeszcze13 lvl'i na dozbieranie hajsu na taverne, a co do wymiany shikamaru- support to jak najbardziej, lecz to dopiero na 90 na konan/tobiego.

@jbc to pisz na PW w razie czego.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nie mówię żebyś od razu zmieniał formacji, mówię żebyś w przyszłości gdy będziesz kupował nowe postacie, ta formacja (2,2,1) będzie bardziej opłacalna, co do zbierania hajsu, zbieraj go na postacie na 80 lvl (konan [pve], tobi [pvp]).Co do Kakashiego, to możesz go ulepszyć, masz jeszcze 3 lvl'e na dozbieranie hajsu na taverne, a co do wymiany shikamaru- support to jak najbardziej, lecz to dopiero na 80 na konan/tobiego.

@jbc to pisz na PW w razie czego.

konan i tobi chyba są na 90 nie 80lvl ale nie jestem pewien :c jeśli jednak są na 90 to wydaję mi się że powonieniem spokojnie uzbierać hajs na konan a jak narazie chyba kupie sasoriego.

Opublikowano

konan i tobi chyba są na 90 nie 80lvl ale nie jestem pewien :c jeśli jednak są na 90 to wydaję mi się że powonieniem spokojnie uzbierać hajs na konan a jak narazie chyba kupie sasoriego.

Ta na 90, pomyliłem się :p.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Podstawa to mocny Vanguard w pierwszych etapach gry. 
Hinata od razu powinna wylecieć i w jej miejsce wręcz musi znaleźć się Kakuzu co docenisz przede wszystkim w Realmsach. 
Jeżeli posiadasz VIP 2 to bez namysłu zbieraj na Kakashiego jest to bardzo przydatna postać i nawet bez dużego vipa jeżeli wyposażysz ją w dobry ekwipunek a konkretnie broń i buty możesz dużo na tym zyskać. Jeżeli bardzo zależy CI na eventach tak jak mi co jest bardziej opłacalne jeżeli na serwerze nie ma dużej ilości rywali to zbieraj na Kabuto następnie Minato i Naruto. Jeżeli zalezy Ci na PvP polecam Kakashi ulepszony, Pain. Pozdrawiam

Opublikowano

okej jako że trochę się u mnie pozmieniało przez te kilka dni zastanawiam się co dalej :D. Sytuacja wygląda teraz tak: 82lvl, formacja Karin, Sasori, Itachi, main i hinata. Jak myślicie zakupić teraz kabuto lub kisame/kakuzu czy darować sobie i zbierać od razu na paina i sasuke?

Opublikowano

Widać, że lecisz typowo pod PvP więc Kabuto jest Ci totalnie zbędny. Bierz Kakuzu bez chwili zawahania. Na 100lvl weźmiesz Paina. Sasuke może poczekać. Pozdrawiam czytających opisy konta! :)

Opublikowano

wiecie może ile bym musiał wydać żeby zdobyć yagure/madare? tzn ile bym musiał wydać hajsu żeby mieć tak przynajmniej z 6k kuponów? 

Opublikowano

wiecie może ile bym musiał wydać żeby zdobyć yagure/madare? tzn ile bym musiał wydać hajsu żeby mieć tak przynajmniej z 6k kuponów? 

Teraz jest event (zwiący się "Gold Ferris Wheel" w którym przy niesamowitym szczęściu możesz zgarnąć 8.8k kuponów, nawet jeśli nie to i tak opłaca się "kręcić" co do wydawania hajsu to w sumie nikt tego nie może przewidzieć (bo w końcu możesz je dostać za prawie wszystko)

DR5ChPt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

najlepiej kupic golda podczas eventu jak masz ikonke recharge rabates czy cos takiego (najlepiej w 1 dniu eventu to masz dodatkowe profity)
np kupisz 5k to masz dodatkowe 4k + 750 + pare golda jeszcze + inne fajne rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...