Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana Ekipa Projekt Vestivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio wróciłem do robienia serwerów do metinka.

Ostatnio rozpocząłem prace nad Projektem pod nazwą Vestivia.pl

Poszukuję dobrej zgranej ekipy bez żadnych większych spinek która będzie się umiała porozumieć.

Pracę nad serwerem rozpocząłem sporo siedzę w tym ale dzisiaj przekonałem że nawet najłatwiejsze rzeczy potrafią człowieka zagiąć i siedząc przy tym 2 godziny i tak nie można tego naprawić.

Ale przechodząc do rzeczy , poszukuję :

``Technik``

Chyba wiadomo co robi technik:

-Sprawy Serwerowe

-Wgrywanie Konfigurowanie 

-itp

``WebMastera``

-Strona

-Forum

-itp

``Sponsora``

-Sponsoring

``Questera``

``ClientMastera``

Chyba wiadomo co robią osoby na poszczególnych stanowiskach

Dla Wścipskich:  

A co ty robisz na tym serwerze ?

A jak jest twoja rola z tym serwerem?

Już daję odpowiedz Moja rola polega na ogarnianu syfów,technik,pomoc w wszystkim czym się da ja jestem taki mniej więcej od wszystkiego.

Od razu uprzedzam napalonych 13 latków którzy mają vps'y kupione od mamy z telefonu które mi się zgłoszą i jak zadam im podstawowe pytanie to odpadną.

Czyli jeżeli jesteś taką osobą która umie zmienic loading screena czy nazwe przedmioty czy też dać sobie gm'a nie czyni cię technikiem.

Czekam na zgłoszenia  

GG:51375807

Najlepszy kontakt był by przez skype , ts ale to jak już się dogadamy

BĘDĄ POTRZEBNI TEŻ GM'OWIE ALE TO PÓŹNIEJ ZGŁASZAJCIE SIę JEŻELI MACIE JAKIEŚ POJĘCIE 

O ROLACH PISANYCH POWYŻEJ 

POZDRAWIAM

x5q5.png

Opublikowano

Mogę sie zgłosić jako gm jak cos pytanie czy pliki robiles od zera sam ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Pasjonat
Opublikowano

@Toky wszystko masz napisane..

A co ty robisz na tym serwerze ?

A jak jest twoja rola z tym serwerem?

Już daję odpowiedz Moja rola polega na ogarnianu syfów,technik,pomoc w wszystkim czym się da ja jestem taki mniej więcej od wszystkiego.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ja z tego ogarnianie syfu itp sam byś mógł zostać technikiem ale rozumie szukasz jeleni którzy wykonają cała  pracę za ciebie. 

Cyrk.png

Opublikowano

" wróciłem do robienia serwerów do metinka." 

Śmiechłem, patrząc twoje posty w których nie umiesz ogąrnać błąd w roocie.Wszystko czyli nic nie ogarniasz, z tego co zauważyłem to pewnie postawiłeś na terenzo 34k i nie zauważyłeś, że baza się z navi nie zapisuje -,-. Estetyka postu nie zadowala.Nie polecam.

PS.Czyli jeżeli jesteś taką osobą która umie zmienic loading screena czy nazwe przedmioty czy też dać sobie gm'a nie czyni cię technikiem. 

Ty pewnie nawet tego nie potrafisz :D

86609055853348996726.png

Opublikowano

Posłuchaj pierwsza rzecz mnie więcej przez większość czasu pracowałem na plikach które hmmm... jak to powiedzieć nie miały takich problemów że terenzo wsadził tam txt i mam problemy z tool'ami to moja sprawa a wypowiadanie się żę czegoś nie umiem zrobić to nie powód mam za sobą dużo pracy więc sam nie wiesz o czym piszesz. Sam pisałem że niektóre podstawowe rzeczy mnie zaskakują a estetyka pracy to powinna znajdować się w : podaniach,prezentacjach,zgłoszeniach. Ja szukam ludzi do teamu.

Następna rzecz serwer który składa się z samego Technika WeMastera ClientMastera itd nie poradzi sobię bez osoby dowodzącej czyli w tym przypadku mnie : 

Każdy pełni swoją role a moja jest taka że ogarniam wszystko Np IsAmU czy FuBu umieli skonfigurować resp metków czy wgrać pety.

Ja różnie się od nich tym że potrafię sporo rzeczy.

Więc jeżeli się nie znasz to się nie wypowiadaj

x5q5.png

Opublikowano

Ogólnie zanim przystąpię do kadencji na stanowisko WebDevelopera potrzebuję znać kilka szczegółów dot. postępu prac.

1. Jaki jest stopień zaawansowania / wkładu Twojego w ten serwer ( na tą chwilę).
2. Ile osób mniej więcej poszukujesz do ekipy.
3. Ile osób już masz w swojej ekipie.
4. Co Ty dodajesz od siebie jako "właściciel", oraz na jakiej zasadzie będziesz "sprawował władzę".

Z góry dzięki za odpowiedź :)

wE1yDhT.png

Opublikowano

Posłuchaj pierwsza rzecz mnie więcej przez większość czasu pracowałem na plikach które hmmm... jak to powiedzieć nie miały takich problemów że terenzo wsadził tam txt i mam problemy z tool'ami to moja sprawa a wypowiadanie się żę czegoś nie umiem zrobić to nie powód mam za sobą dużo pracy więc sam nie wiesz o czym piszesz. Sam pisałem że niektóre podstawowe rzeczy mnie zaskakują a estetyka pracy to powinna znajdować się w : podaniach,prezentacjach,zgłoszeniach. Ja szukam ludzi do teamu.

Następna rzecz serwer który składa się z samego Technika WeMastera ClientMastera itd nie poradzi sobię bez osoby dowodzącej czyli w tym przypadku mnie : 

Każdy pełni swoją role a moja jest taka że ogarniam wszystko Np IsAmU czy FuBu umieli skonfigurować resp metków czy wgrać pety.

Ja różnie się od nich tym że potrafię sporo rzeczy.

Więc jeżeli się nie znasz to się nie wypowiadaj

Których plikach?. xDJak to ma być taki profesjonalny team to nie polecam.Bo szukasz murzynów co za Ciebie wszystko zrobią

pDZi7uj.png

JVtRDxi.png

86609055853348996726.png

Opublikowano

Ogólnie zanim przystąpię do kadencji na stanowisko WebDevelopera potrzebuję znać kilka szczegółów dot. postępu prac.

1. Jaki jest stopień zaawansowania / wkładu Twojego w ten serwer ( na tą chwilę).
2. Ile osób mniej więcej poszukujesz do ekipy.
3. Ile osób już masz w swojej ekipie.
4. Co Ty dodajesz od siebie jako "właściciel", oraz na jakiej zasadzie będziesz "sprawował władzę".

Z góry dzięki za odpowiedź :)

1. Jaki jest stopień zaawansowania / wkładu Twojego w ten serwer ( na tą chwilę). = Na tą chwilę i na każdą inną będzie taki sam zaawansowanie w naszym teamie jest i pozostanie tak jak pisałem wyżej nie poszukujemy dzieci do teamu i chcemy by nasz projekt odnosił same sukcesy. Mój wkład jest taki szukam ciekawych rzeczy na internecie sam wymyślam i kieruje się poradami członków zespołu i umiesz to na serwerze. tzn że znajduje questy edytuje je albo piszę sam nie jestem jakimś specem jestem na poziomie średnim/początkujacym jeżeli chodzi o pisanie questów ale jeżeli chodzi o wgrywanie rzeczy na serwer nie ważne co czy to pety czy wierzchowce sam sobie potrafię z tym poradzić przy większej frustracji sięgam do pomocy mpcforum.pl.

2. Ile osób mniej więcej poszukujesz do ekipy.Poszukuję Questera,WebMastera,ClientMastera,Technika i jeszcze gmów ale to w późniejszym czasie

3. Ile osób już masz w swojej ekipie.Pisało do mnie dużo osób z wieloma stanowiskami 70% to o gm'a ale jak pisałem wyżej gm'owie później reszta to tak 2 osoby zgłosiły się na client mastera 3 na technika 2 na webmastera poszukuję jeszcze kandydatów na questera. Oczywiście będę prowadził rozmowy kwalifikacyjne i napisze w tym poście kogo już przyjęliśmy. 

4. Co Ty dodajesz od siebie jako "właściciel", oraz na jakiej zasadzie będziesz "sprawował władzę".Od siebie daje oczywiście fajną,miłą atmosferę bez większych kłótni i nieporozumień.

Zawsze jest ze mną kontakt pod : Telefonem,gg,skype,ts3 i jeżeli chodzi o serwer to jestem całkowicie poważny.Jeżeli chodzi o ''sprawowanie władzy'' nie znaczy to że będę mówić komuś nwm idź zrób nowa broń bo wylatujesz z zespołu. Jestem osoba miłą i nie zamierzam ustawiać wszystkich po kątach ale moja cierpliwość ma też swoje granice i nie mogę tolerować ''całkowitego'' lenistwa

Myślę że wszystko wyjaśniłem i nie będziesz miał niepewności.

Których plikach?. xDJak to ma być taki profesjonalny team to nie polecam.Bo szukasz murzynów co za Ciebie wszystko zrobią

pDZi7uj.png

JVtRDxi.png

Posłuchaj że wytykasz mi błędy to wiesz trochę niegrzeczne ale ok.

Wyżej pisałem że niektóre podstawowe rzeczy jak navicat potrafią mnie zaskoczyć.

A że ty jesteś typowym  ''Polaczkiem Cebulaczkiem'' który nie umie się zająć niczym tylko siedzi i wytyka ludziom błędy to nie moja sprawa.

Choć ostatnio obczaiłem twój profil wypowiadasz się u mnie a sam nie wiesz jak poprawnie odczytać błąd z syserra i zapakować root'y.

x5q5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...