Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Internet

Morzine

Pytanie

Opublikowano

Witam serdecznie.

Od 2 tygodni mam problem z internetem otóż to , gdy włączam komputer siedzie na FB , grach itp.Po jakimś czasie internet traci sygnał (osłabia się) albo mam 1000 pingu albo mi neta wywala.

Co zrobiłem ?

-Zadzwoniłem do operatora powiedzieli że u nich wszystko OK.

-Komputer po formacie więc wirusów nie mam.

-Obciążone Wi-Fi nie jest wszystko mam wyłączone

-Modem który łączy się z routerem jest oddalony o 4-7m

-Kumple którzy grają w ta samą gre czyli CS:GO , LOL , oraz gry typu Shakes and fidget , plemiona nie podskakuje im ping a mają tego samego operatora.

-Ruter był wymieniany rok temu

-Neta mam szybkiego

-Myślałem że modem już ma swoje lata więc zmieniłem na innego i to nic nie dało (dziś zakupiłem)

-Ciasta cookie są pousuwane.Użyłem programu "SUPERAntiSpyware Free Edition"

Nawet mam tak że mam strony internetowe gry programy co pobierają neta powyłączane to mam 5 kresek poczekam nie wiem od 1min do 1h to może mi się net osłabiać a nawet wyłączyć i ogólnie stracę sygnał nawet gdy nie mam nic włączone.

PROSZĘ O POMOC !!!

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszy nas, że masz szybkiego neta i nowy router i modem. A teraz podaj łaskawie model routera, modemu i karty sieciowej w komputerze.

Antena WiFi nie stoi przypadkiem obok jakichś urządzeń mogących zagłuszać sygnał?

Sieć jest zabezpieczona? Może ktoś korzysta z twojego internetu.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...