Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamacja sprzętu

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w czwartek kurier przywiózł mi komputer niestety okazał się wadliwy < zamówienie na morele.net > restartuje się podczas gier.. ;/ ale dobra.. Nie mam pojęcia co jest zepsute a na stronie

- http://scr.hu/2zar/nruch

musze wybrać co jest zepsute żeby to zgłosić.. wie ktoś co dać ? :_: może usługi montażowe ? 

Teraz pytanie drugie.. reklamował ktoś coś na morelach ? Wysyłam na własny koszt ? :)

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Tylko podczas gier się restartuje czy występują lagi itp ? Ja bym najpierw do nich maila wysłał z zapytaniem co zrobić i ewentualnie jak reklamować żeby było najszybciej.

Opublikowano

@HighlanderRabit dobrze mówi , najpierw spróbuj się z nimi skontaktować.

A jeśli trzeba będzie reklamować , to nie możesz zaznaczyć wszystkich podzespołów ?

No wszystkich raczej się nie da.. chyba ze zaznacze "montaz" jako wade :) 

Przy grze w bf`a 3 komputer restartowal sie po 2/3 minutach.. :) pobralem program ASUS GPU TWEAK - byla tam max temp grafy 75.. przesunalem na 85 dalem % wiatraka z grafy na 80% i gralem z 2h.. :3 niestety.. teraz przy takich ustawieniach po 15 min się restartuje :-:

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Według mnie to jest skopana grafika, ale najpierw musisz się z nimi skontatkować - bez tego trudno powiedzieć jak podejdą do sprawy.

Nie pisz, że robiłeś coś w swoim zakresie - mogą uznać, że coś popsułeś.

Powiedz, że kupiłeś sprawny sprzęt, a dostałeś uszkodzony i albo zarządaj zwrotu kasy za niezgodność towaru albo niech Ci wymieniają w jak najkrótszym czasie sprzęt na działający.

Zagraj stanowczo wtedy będą zmuszeni potraktować sprawę poważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...