Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę FPS wybrać na ten komputer?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym się dowiedzieć jaki fps pójdzie na moim sprzęcie :)

Szukam gry, żeby miło pograć sobię na multi. Musi w nią grać dużo osób.

Mój komputer:

CPU: core 2 duo e6400 oc 2,8ghz

GPU: hd7770 1gb ver.oc GDDR5

RAM:4gb oc

system; windows 7

Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź (nagradzam lajkami!) :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

PAYDAY 2

Ghost Recon Phantoms

Ghost Recon na pewno odpada bo kiedyś grałem w niego i był słaby strasznie.

Co do payday 2 to jak wygląda tam multi? Czy gra dużo osób? Jest normalny tryb team dm?

Może jakiś cod jest grywalny nadal? Bo zapewne ten najnowszy nie ruszy :)  

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ghost Recon na pewno odpada bo kiedyś grałem w niego i był słaby strasznie.

Co do payday 2 to jak wygląda tam multi? Czy gra dużo osób? Jest normalny tryb team dm?

Może jakiś cod jest grywalny nadal? Bo zapewne ten najnowszy nie ruszy :)

PD 2 polecam grać w coopie z kumplami bo lepiej się gra wtedy.

CoD jest dalej grywalny ale zależy o jaką część ci chodzi.

Ja jeszcze od siebie dodam WarRock,Combat Arms i Battlefield Play4Free super gierki. 

Opublikowano

PD 2 polecam grać w coopie z kumplami bo lepiej się gra wtedy.

CoD jest dalej grywalny ale zależy o jaką część ci chodzi.

Ja jeszcze od siebie dodam WarRock,Combat Arms i Battlefield Play4Free super gierki. 

Co do coopa to ze mna bedzie tylko 1 kolega gral, wiec chyba lepiej na multi.

Ale rozumiem ze w PD 2 mozna normalnie na multi pykać? 

Co do CoD'a to chciałym najnowszą jaka pójdzie na mój pc lub najbardziej grywalna (więc możecie coś zaproponować?).

Te gry ktore wymieniles na dole posta odpadaja raczej.

Opublikowano

PAYDAY 2 to tylko coop, potrzebne są 4 osoby, nie ma tam czegoś w stylu klasycznego deathmatch'a itp.

Co do CoD'ów to zbyt wiele nie pomogę, bo przestałem grywać w najnowsze części.

Jeśli chodzi o inne gry to polecam Heroes & Generals, Warface i Survarium.

Wszystkie te produkcje są w miarę świeże i cieszą się dobrą popularnością.

Opublikowano

PAYDAY 2 to tylko coop, potrzebne są 4 osoby, nie ma tam czegoś w stylu klasycznego deathmatch'a itp.

Co do CoD'ów to zbyt wiele nie pomogę, bo przestałem grywać w najnowsze części.

Jeśli chodzi o inne gry to polecam Heroes & Generals, Warface i Survarium.

Wszystkie te produkcje są w miarę świeże i cieszą się dobrą popularnością.

Ja szukam jakiegos dynamicznego i wciagajacego fps'a zeby sobie pobiegac czasami dla relaksu po multi :) Posiadam bf3, cod mw2, osatnio kupilem black opsa 2, ale jest nudny troche, mam rowniez bf4 na konsole, ale na padzie to juz nie to samo. Szczerze to powiem Wam, że chciałbym taką grę, która pozwoli mi sie bawić tak jak w mw2 bo to bez 2 zdan jest najlepsza gra fps w jaka gralem.

Moze mw3? Ile jeszcze osob gra? 

Co do mojego kompa to bede wymienial procesor (prawdopodobnie na quada) wiec moze da rade odpalic cos lepszego? Zainstaluje rowniez 64 bitowy sytem, zrobie oc procesora itp. Mam nadziej ze cod ghosts pojdzie, bo pewnie na advanced warfare nie ma co liczyc. W najgorszym wypadku kupie sobie jakiegos coda na ps3 i tez bedzie fajnie :)

Opublikowano

Ja szukam jakiegos dynamicznego i wciagajacego fps'a zeby sobie pobiegac czasami dla relaksu po multi :) Posiadam bf3, cod mw2, osatnio kupilem black opsa 2, ale jest nudny troche, mam rowniez bf4 na konsole, ale na padzie to juz nie to samo. Szczerze to powiem Wam, że chciałbym taką grę, która pozwoli mi sie bawić tak jak w mw2 bo to bez 2 zdan jest najlepsza gra fps w jaka gralem.

Moze mw3? Ile jeszcze osob gra? 

Co do mojego kompa to bede wymienial procesor (prawdopodobnie na quada) wiec moze da rade odpalic cos lepszego? Zainstaluje rowniez 64 bitowy sytem, zrobie oc procesora itp. Mam nadziej ze cod ghosts pojdzie, bo pewnie na advanced warfare nie ma co liczyc. W najgorszym wypadku kupie sobie jakiegos coda na ps3 i tez bedzie fajnie :)

Hmm, jedyna fajna dynamiczna strzelanka przypominająca CoD'a jaką znam i która jest F2P to S.K.I.L.L.

Dawno w niego nie grałem, ale na pewno gra w niego jeszcze całkiem sporo graczy, bo gra jest niewątpliwie dobra.

Co do procka to Core 2 Quad'y mają już trochę na karku, ale procek z tej serii powinien wystarczyć do najnoszych gier przynajmniej na minimalnych detalach, chociaż na AW może nie wystarczyć.

Opublikowano

Powiedzcie mi w którą ze starszych kodów tj. mw3 oraz black ops 1 gra więcej ludzi?

No i którą z tych bardziej polecacie: cod ghosts czy advanced warfare (i dlaczego)?

Opublikowano

@ref

Powiedzcie jesli mozecie jak jest obecnie z grywalnoscia mw3, ile osob gra, czy da sie nadal normalnie grac po multi? Jestem fanem mw2 i chyba mw3 bedzie najlepszym wyborem :)

Opublikowano

@ref

Powiedzcie jesli mozecie jak jest obecnie z grywalnoscia mw3, ile osob gra, czy da sie nadal normalnie grac po multi? Jestem fanem mw2 i chyba mw3 bedzie najlepszym wyborem :)

Dużo jest graczy, dużo jest serwerów zagranicznych jak i polskich, mój dobry znajomy ciągle pyka w MW3 Multi więc szczerze polecam ci MW3. 

Opublikowano

Dużo jest graczy, dużo jest serwerów zagranicznych jak i polskich, mój dobry znajomy ciągle pyka w MW3 Multi więc szczerze polecam ci MW3. 

No bo przy obecnym sprzęcie w ghosta niestety nie pogram :) Więc może spróbuje to mw3, bo jakoś bo2 mi nie podchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...