Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-1S

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jestem świeżakiem w WoT, kiedyś miałem konto i do niego wróciłem dobiłem tam dzisiaj do KV-1S.

Jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć jak mam grać tym czołgiem? Co mam zamontować w nim itd.

Mam jeszcze jedno pytanie co to są perki? 

Za cierpliwość i wyczerpujące odpowiedzi daje + :)

185241494535326637230.png

Opublikowano

Perki - umiejętności załogi np. szybsze naprawianie, itp

Co montować... hmmm na pewno dosyłacz, wentylacje i jakieś celowanie.

Jak masz nim grać...

Każdy ma odmienny styl grania, ja jak jeszcze nim grałem chowałem się za jakimś budynkiem/kamieniem i tylko wychylałem się w momencie gdy chciałem strzelić, nie starałem się rushować do przodu.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Dobrze, a te perki kiedy i gdzie można przyznawać? 

Perki możesz przyznać, kiedy załogę masz na 100%, a perki wybierasz poprzez przejrzenie karty indywidualnej załoganta :)

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Gram tą linią obecnie jestem na VIII ale od V tieru zaczyna się już zabawa . 

V, VI, VII bardzo dobry pancerz i dobry DMG.

Następny tier VIII to coś wspaniałego jak dla mnie. Magazynek ( 6 szt. ) Bardzo szybko jeździ, Duża penetracja i dobry DMG  jedyny minus brak pancerza wszystko w niego wchodzi. 

Miałem rosyjską linie HT do IX ale nie dały mi tylko przyjemności z gry co Francja. 

Opublikowano

Przy okazji nie zakładając nowego zbędnego tematu, co sądzicie o ciężkich czołgach francuskich? 

Są dobre, mi w szczególności podobają się od 8t +

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Czołgi francuskie tylko od 8 tieru. Genialne z magazynkiem :) 1-4 tiery do zapomnienia. Potem gra takim Arl'em jest już całkiem przyjemna.

Co do HT. Skoro grałeś KV-1 to tak samo graj KV-1S ;) Wielkiej filozofi nie ma. Czołg pierwszej linii. 

• 1 rok później...
Opublikowano

no ciekawe jak się gra KV-adZin Sport. Słyszałem, że jest papierowy więc gra wymaga dużego ogarnięcia w umykaniu przed VI, bo z V i niżej nieźle sobie radzi.

Yebnij plusa to nie boli............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...