Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zabija cebulaki bardziej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w. 

galio czy cassiopeia? galio grałem i wiem że bez L# bije niezły dmg tylko rzadko trafiałem, więc na skrypcie będzie gg, cassio też fajnie bije ale bez L# to daleko nie zajdziesz ;p, jeszcze jest jedna opcja zbierać 6300 i kogoś kupić.

btw. siedzę w goldzie 3 a nie brązie...

Opublikowano

Graves szybko spadnie z mety, galio nie dostał dawno nerfa wgl jak on wyszedł to z 2 razy chyba dostał.

ale też trzeba brać pod uwagę że zaraz platka i muszę zamienić evade na ez.

Kasia kery gg izi always.­

Tak naprawde to galio lepszy, jak znajdziesz dobre skrypty to platyna w 2-3 dni. Ult dobry do tf'ow ;3

przejebany na mastera, trynde i yasuo :D

jak użyjesz ulta i w tym ulcie jest obok ciebie master trynda i jasiek to nie żyją XDD

Opublikowano

Kupiłem galio bo mnie korciło ma taki dmg na q a taki krótki cooldown. :) na wyższych dywizjach cassiopeia jest banowana.

On chyba nie jest wysoko :D bo by wiedział, że najlepiej dobiera się pod team xD Ogółem cebule nie wiedzą, że trzeba szukać kulki nie orianny :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

W 4 sezonie do diamentu na midzie wyszedłem samym Xerathem wtedy jeszcze od esk0ra, Syndrą jakąś i DevCassio.  Tym linii nigdy nie przegrywałem ale gierki o i owszem bo nie zawsze drużyna chce współpracować.

Jak już musiałem iść na inne linie to adc Corki, Tristana czy Kogmaw rozjebywali. Teraz to bardziej meta na Jinx, Gravesa ale Corki nadal bardzo w mecie.

edit : O właśnie. Zapomniałem o Viktorze. Z*******y midlaner i mało kto umie na to grać.

292iOfI.jpg&.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...