Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak moge dostać vaca?

Sevill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj masz poradnik: https://www.youtube.com/watch?v=rqbx1oXB5Z0

Zrób tak jak jest pokazane, tylko dołącz do serwera, który jest zabezpieczony przez VAC :)

To co ty teraz robisz to już podchodzi pod haxy :)

Radze tylko się podpiąć i powinno zostawć wykrycie po jakimś czacie ,że pliki są podpięte pod inny program z czego vac wykrywa to i dostajesz bana. Oczywiście wydaje mi się ,że jeśli na wszystko będziesz posiadał dowody (video czy coś w tym stylu ) to możesz się odwołać od tego :)

Jeśli pomogłem zostaw  Lubie To

Opublikowano

To co ty teraz robisz to już podchodzi pod haxy :)

Radze tylko się podpiąć i powinno zostawć wykrycie po jakimś czacie ,że pliki są podpięte pod inny program z czego vac wykrywa to i dostajesz bana. Oczywiście wydaje mi się ,że jeśli na wszystko będziesz posiadał dowody (video czy coś w tym stylu ) to możesz się odwołać od tego :)

Ile bym musiał czekać ?

Opublikowano

Czy nie wydaje sie wam to dziwne że ktoś chce dostać VAC? xD

Koledze pewnie konto zawalił i chce mu VAC załatwić a jako że gra też u siebie a VAC nawet za nie odpalenie cheata a samo posiadanie może być nie chce używać cheatów. xD Logiczne.

Najprostrze to jednak będą cheaty, VAC za to banuje a nie za inne badziewia.

VALVE

ANTY

CHEAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...