Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Projekt serwer Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , właśnie jestem w trakcie budowy serwera Hardcore , Jako że wieksze serwery typu skkf czy mchc upadły postanowiłem stworzyć wlasny . Widziałem co dolega starym graczom hardcora. Co będzie na serwerze?

- Zakładanie gildii po 2 tygodniach od startu

- Border mapy 3k 

- Ban na 3 dni [ub za 3.69]

- Magiczne skrzynki i klucze z mobów

- Serwer max 300 slotów

- Drogie itemy na gildie

- Maly drop 

- Nether ON

- Potki ON [strange II i I ] OFF

- Epicki generator map

- Strona www z rankingiem graczy i gildii 

- Doświadczona administracja 

- Przejrzysty TeamSpeak

- Plugin na potrzebę serwera Hardcore

Pisać więcej pomysłów !!! / Czy serwer wypali ? / Bedzie reklama od slawnych YT

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ehh... Era "klocków" się skończyła. Niestety. Co do serwera, gildie po 2 tyg? Nieeee, graczom nie będzie się chciało tyle czekać. Daj maksymalnie po tygodniu, potki i nether również po tygodniu, co do netheru to wyłącz tam pvp. Nether jest do przemieszczania a nie do "klep". Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie ogarnięty i faktycznie będzie spełniać warunki które zostały opisane w opisie to serwer może wypalić gdyż opis jest zachęcający do gry. Jeszcze bym prosił o wypisanie tych cytuje: ,,Będzie reklama od sławnych YT" rzecz jasna z ciekawości żeby nie zostało mi zarzucono kpienia sobie z serwera.

Opublikowano

A tutaj nadal rucha się jeden i ten sam temat...

Ciągle te EasyHC wypuszczają

Jak dla mnie na Harda wystarczy dodać system logowania i to tyle

TEMAT

Opublikowano

@HARD_1337 hahha chat powiadasz xD? ClearLagg tylko ze zmieniles tag na mojego GARFIELDA ;C

automessages ze zmienionym tagiem na AppleBot i chestcommands

a drop to skrypt vblacka(czarnegopana1)  ;D­

Opublikowano

Sierpuszek te pluginy co wymieniłeś byly KIEDYS jak się uczyłem programowania . Proszę odpowiadać na TEMAT i nie robić spamu , nie nabijac postów !

Czekam na dalsze propozycje

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Skoro Hardcore, to dodaj jakiś skript na to, żeby gracze musieli pić wodę ;)

Opublikowano

HARD_1337 aka dzieciaczek.Kojarzysz BumBuma? jak tak to cześć.Dobra jeśli chcesz robić serwer podciągnij to bardziej pod MediumHC lub jebnij jakiegoś RPG  bo EasyHc/Hardcore jest teraz duzooo.Jeśli na 100% chcesz Hardcore to musisz mieć w 100% autorskie pluginy bo dzieciaczki sie przyczepia i ogarnięty serwer w uj :>

687qco.png

Opublikowano

Tak jak niektóre osoby, era MC się kończy, pozatym mówiąc ,,sławni youtuberzy'' kogo masz na myśli?

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Serwer może być i na gotowcu z mpcforum jednak jak jeśli będzie on mocno promowany to gracze też będą (co prawda osoby o średniej wieku 12, chcących screena ze swoim "idolem"). Dodaj może jakieś questy. możliwość zatrucia się surowym jedzeniem, albo zablokuj naturalną regeneracje życia co na prawdę utrudni rozgrywkę. Osobiście nie zagram, jednak plus dla ciebie, że to nie kolejny iźi hc. 

Opublikowano

Nic ciekawego tu nie widze co by przyciagnwlo graczy.. Serwer do zrobienia max w godz moze dwie... Ale jak dobrze zareklamujesz to moze ktos wbije ;)

2579314424273501027542.png

Opublikowano

@MrFretko Mialem swój serwer od Listopada 2014 i na nim NIC nie zarabialem , wszystko robilem For Fun :) / Do tematu zadawać propozycje co by dodac na taki serwer zeby zachęcić graczy :D

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...