Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysły na Serwer Minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, was! Chciałbym się was zapytać jaki chcecie typ serwera. I co ma na nim być. Możemy stworzyć jedność i zrobić Survival + Gildie... Z swiatem megadrop i normalnym dropem.

Opublikowano

Zrób to co lubisz a praca będzie przyjemna i porządna. Oczywiście ekipa to podstawa. Ja mam zarąbistą ekipe i dobrze się robi serwer techniczny jak i pokemon który jest w budowie

Opublikowano

Zrób lepszego  szybkiego survivala że robisz 2 grupy np po  5 osób i mają tydzień na sety koxy itp i gildie i potem  1 napada drugą i tak do 3 rund kto wygra ma np vip svip albo lepsze itemy na 2 edycje.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

A może nie rób kolejnego nudnego survivalu z gildiami frakcjami czy innego tego typu pierdołami bo i tak się nie wybijesz... Ludzie w tych czasach musicie mieć swój pomysł na serwer, wymyślcie coś nowego a nie te wasze easyhc czy gildie... to już się przejadło, nie masz pomysłu na serwer to go nie rób proste.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Kolego po co mu to mówisz on wie co robi nieprawdaż pytał się tylko więc nie wiem po co zbędnie piszesz i tylko spamujesz.

A co do serwera to  możesz zrobić naprawde dobre pvp bo tego teraz brakuje.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Witaj. Według mnie powinieneś skupić się nad starymi trybami kiedy kiedyś były np:

- Skyblock

- Freebuild

Czemu? Nie ma ich za dużo więc to jest dla Ciebie dobrze ,jeżeli zrobisz wszystko dobrze oraz zbalansujesz rangi Gracz - Vip to szansa na przyjście dużej ilości graczy powinna się zwiększyć!

Opublikowano

Polecał bym ci freebuilda z dropem ze stone zeby nie bylo cheaterow. Jezeli otwierasz serwer to musi byc to tak zwany "wielki wypal" serwer nez lagow z bardzo dobrymi skryptami lub pluginami bo inni to zrobia spawn w jakiejs kuli i potem sie dziwi ze nie ma tam graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...