Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tutoriala do mod Advent of ascension.

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HicKD

Po moim krótkim researchu wydaje mi się że jest to modpack a nie mod więc trudno by było znaleść poradnik

Polecam szukać poradników do modów których nie ogarniasz

Opublikowano

@HicKD

Po moim krótkim researchu wydaje mi się że jest to modpack a nie mod więc trudno by było znaleść poradnik

Polecam szukać poradników do modów których nie ogarniasz

Nie jest to modpack, jest to modyfikacja (na dzień dzisiejszy) dodająca 14 nowych światów, 250 mobów, mase itemów.

Wcześniej nazywała się nevermine. Jest tego samego autora co divineRPG pod 1.6.4.

Co do tematu sam szukam różnych poradników i nawet po angielsku mało co jest. Na szczęście da się szybko samemu ogarnąć.

Opublikowano

Nie jest to modpack, jest to modyfikacja (na dzień dzisiejszy) dodająca 14 nowych światów, 250 mobów, mase itemów.

Wcześniej nazywała się nevermine. Jest tego samego autora co divineRPG pod 1.6.4.

Co do tematu sam szukam różnych poradników i nawet po angielsku mało co jest. Na szczęście da się szybko samemu ogarnąć.

W divinerpg gralem i z tego co pamietam to wiki starczyla do ogarniecia tego wiec znajdz wiki i poczytaj ;)
Opublikowano

popatrzałem na wiki ale mam kilka pytań co do skilli

1.jak szybko wbijać levele Augury Foraging (kopałem troche ale nawet połowy paska nie mam są do wbijania jakieś specjalne kilofy żeby szybciej szło czy coś)

oraz pytanie mam do coinsów po co one są bo tego npc lotto mana nie ma nigdzie może je u kogoś innego wymieniać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...