Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy hosting ?

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje dobrego hostingu by pograć 4 v 4 z kolegami.

Z tego co zaobserwowałem najwięcej serwerów CS:GO w Polsce stoi na pukawce albo na 1shot1kill. Dlatego sugerowałbym jeden z tych dwóch hostingów (bardziej polecam 1shot1kill, nie lubię zbytnio pukawki :)).

A jak już kupię to jak zrobić żeby to był normalny tryb turniejowy a np jak byśmy chcieli to dedmecz?

Jeżeli chcesz zagrać turniejowy z nożówką, komendami typu !switch !stay !pause itp. to polecam eBota - http://public.ebot.wedeho.be/. Jest on używany na większości turniejów, a jego instalacja jest banalnie prosta (wrzucasz pliki na serwer, a potem tylko wpisujesz ip i hasło serwera na ich stronie). Natomiast jeżeli chciałbyś np. Deathmatch'a to musisz wgrać odpowiednią paczkę, którą możesz zainstalować z poziomu panelu na hostingu :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

pukawke odradzam :P Na początku bardzo miły kontakt lecz z czasem on mija.

Polecam ci 1shot1kill :)

Jeśli pomogłem zostaw  Lubie To

Opublikowano

8,88 euro za serwer prywatny z 12 slotami? Nie opłaca się...

pukawke odradzam :P Na początku bardzo miły kontakt lecz z czasem on mija.

Polecam ci 1shot1kill :)

Tak jak wspomniałem 1s1k>pukawka, wszystko dlatego, że pukawka dużo obiecuje, a mało robi, a o cenach nie wspomnę... Jeżeli ktoś chce się o tym przekonać, to zadzwońcie do nich i zapytajcie o zniżkę dla dużej sieci xD

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...