Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO ( PROBLEM ) prosze o pomoc

draq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z gra cs go mianowicie chodzi mi o klawisze funkcji .. kupiłem wczoraj lapka z lenovo pobrałem cs go ( steam ) wszystko ładnie chodziło aż do dziś rana ;/ włączyłem cs i chciałem sobie przyciszyć głos lub zwiększyć po przez funkcje czyli    -/+  ( - f2 ,, + f3 ) gdy klikłem - (f2) to wyświetlił mi komendy na potwierdzenie itp. coś jak  ( Z ) w cs ze potwierdzam, lub cofnijcie się info dla drużyny, gdy chciałem zgłośnić +(f3) to otworzył mi menu z bronią więc z ciekawości klikłem ( MUTE ) i ruszył mi sie w prawo no to przytrzymałem te ( MUTE f1 ) i klawisz reagował tak jak klawisz D czyli ruch w prawo nawet FN + F3 nie działa jako auto buy  co z tym zrobić? robiłem reinstal ale nie pomogło ;/ tak jak mówie wczoraj działało wszystko poprawnie tak jak chciałem ;/   aha i w ustawieniach mam wszystko poprawnie ustawione 

WINDOWS 8 jak cos 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...