Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nether

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@zychu151

Mam, ale posiadam pluginy takie jak:

Multiverse-Core,

Multiverse-Portals,

Multiverse-NetherPortals.

Mogę się tylko tepać do netheru w świecie world, a ja potrzebuje do światu innego.

Opublikowano

Nie będę patrzył na yt, bo niczego się nie dowiem. Jak to naprawic?

Zrobiłem, że mogę się teleportować z mojego innego świata do netheru, jednak respie się w klocku i nie ma portalu, aby powrócic.

Opublikowano

Nie będę patrzył na yt, bo niczego się nie dowiem. Jak to naprawic?

Zrobiłem, że mogę się teleportować z mojego innego świata do netheru, jednak respie się w klocku i nie ma portalu, aby powrócic.

Aaaa to już wiadomo co jest :3 Mówisz, że nie będziesz oglądał bo się niczego nie dowiesz...

Zobacz od początku jak się robi portale i później je zrób... od początku...

ps. tak jak na filmiku z yt haha

Opublikowano

@StSzerAlen

Geniuszu, wyobraź sobie, że wszystkie portale, które są potrzebne na moim serwerze działaja poprawnie, z wyjątkiem portalu do netheru...

Wrócę, portale, których używam to portal do Mapy Survival i na Aleję Sław, działają bez zarzutu. Utworzyłem portal do netheru i on działa w każdym świecie, ale jak pisałem respię się w klocku w dodatku bez portalu powrotnego. -.-

Opublikowano

Do Netheru da się wejść jedynie przez mapę WORLD kazda inna nie ma tego prawa

Nie wiem czemu się tak dzieje ale miałem identycznie że tylko na Spawnie (mapa 'World') mogła teleportowac do netheru a mapa surowcowa (nazwa 'sv') nie miała prawa teleportacji do netheru

TEMAT

Opublikowano

Też mam ten problem. Ale mam inną propozycję - wpisz /world world_nether i ustaw tam warpa ;)

Opublikowano

Hmm... odnośnie do tematu, czy mógłby mi ktoś wykonać prosty skrypt, aby można było za wstępem 6 diaxów do netheru, a 20 do endu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...