Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś filmik z wyścigami edycji kolekcjonerskiej NFS Carbon?

NeverCracker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Featuring three new cars, ten specially tuned cars, six new races, and a bonus DVD with behind-the-scenes footage on the making of the game.

Da sie jakos odblokowac te wyscigi z edycji kolekcjonerskiej ? Oplaca sie w ogole kupowac edycje kolekcjonerska dla tych 6 wyscigow ? Ma ktos chociaz ich nazwy albo filmiki ?

Opublikowano

jak rozronic zwykla wersje od wersji collector ?

oplaca sie ja kupowac ?

Wersja kolekcjonerska ma inną okładkę:

267931428141134669131.jpeg

Czy opłaca się kupić?

Nie wiem jaka jest obecna cena, ale widziałem gdzieś za 150zł i wg. mnie jest to totalnie nieopłacalne.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wersja kolekcjonerska ma inną okładkę:

267931428141134669131.jpeg

Czy opłaca się kupić?

Nie wiem jaka jest obecna cena, ale widziałem gdzieś za 150zł i wg. mnie jest to totalnie nieopłacalne.

Samochody z ek w wersji normalnej da sie odblokowac, a co z trasami ?

Zreszta w NFSach jest duzo urkytych lokalizacji/miast i sekretow. I teoeri spiskowych. Jest co czytac. Ciekawe czy ea wypusci kiedys wszystkie wersje alpha i beta nfs.

Naprawde to jest ciekawa sprawa.

bignfsworld.jpg

//Wstawiłem obrazek w spoiler

//MararOn

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Samochody z ek w wersji normalnej da sie odblokowac, a co z trasami ?

Zreszta w NFSach jest duzo urkytych lokalizacji/miast i sekretow. I teoeri spiskowych. Jest co czytac. Ciekawe czy ea wypusci kiedys wszystkie wersje alpha i beta nfs.

Naprawde to jest ciekawa sprawa.

bignfsworld.jpg

//Wstawiłem obrazek w spoiler

//MararOn

Ta mapa jest bardzo interesująca :D. Szczerze powiem, fajnie by było dodanie gry, z całą mapą właśnie tych gier oraz "odświeżenie" fabuły z NFS U2, MW, Carbon, Undercover i połączenie w 1. 1 wielki nfs i całą fabuła w 1 dobrze by się grało.

Poza tym jest jakieś wyjaśnienie, czego w Most Wanted pojawia się znikąd BMW ? W NFS U2 takiego auta nie było, a podejrzewam iż bohater jest ten sam 

Opublikowano

[...]

Poza tym jest jakieś wyjaśnienie, czego w Most Wanted pojawia się znikąd BMW ? W NFS U2 takiego auta nie było, a podejrzewam iż bohater jest ten sam 

Bohater od UG1 do Carbona(a może nawet dalej, tego nie wiadomo) jest ten sam. Historii pojawienia się BMki jeszcze nie przedstawiono, ale mam nadzieję, że jakiś NFS będzie uzupełnieniem tej luki fabularnej.

Opublikowano

A to nie tak z tą BM-ką jest że główny bohater zrobił ją by policja z nfs carbon go nie dopadła gdy wracał do Rockport? Cut scenki w NFS MW i Carbon by na to wskazywały.

Opublikowano

A to nie tak z tą BM-ką jest że główny bohater zrobił ją by policja z nfs carbon go nie dopadła gdy wracał do Rockport? Cut scenki w NFS MW i Carbon by na to wskazywały.

Nie ma oficjalnego wyjaśnienia, więc możemy tylko gdybać

Opublikowano

Co do tej mapy to można by jeszcze spróbować zrobic ilustracje całego Olimpic City.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...