Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na boyfarmera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal skrypt nie działa ;/

13:14:37 [ERROR] [Skript] indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (BoyFarner.SK, line 12: loop-block under event block')
13:14:37 [ERROR] [Skript] indentation error: expected 8 spaces, but found 24 spaces (BoyFarner.SK, line 13: if loop-block is bedrock:')
13:14:37 [ERROR] [Skript] indentation error: expected 8 spaces, but found 32 spaces (BoyFarner.SK, line 14: stop loop')
13:14:37 [ERROR] [Skript] indentation error: expected 8 spaces, but found 24 spaces (BoyFarner.SK, line 15: else')
13:14:37 [ERROR] [Skript] indentation error: expected 8 spaces, but found 32 spaces (BoyFarner.SK, line 16: set loop-block to obsidian')
13:14:37 [ERROR] [Skript] Can't understand this condition/effect: register new shaped recipe for iron block named "&2BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, 322:1, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian (BoyFarner.SK, line 2: register new shaped recipe for iron block named "&2BoyFarmer" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, 322:1, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian')
13:14:37 [ERROR] [Skript] '1' is not an entity type (BoyFarner.SK, line 8: give 1 iron block named "&2BoyFarmer"')
13:14:37 [ERROR] [Skript] 'if player' is not an entity type (BoyFarner.SK, line 11: if player's tool is iron block named "&2BoyFarmer"')

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@PolskiRiko trzymnaj

on place Sponge:
	if player's tool is sponge named "&5Farmer":
		loop blocks under event-block:
			loop-block is bedrock:
				stop loop
			else:
				set loop-block to obsidian
Opublikowano

@PolskiRiko Nie ma opcji aby rozwalał bedrocka bo dałem żeby lopowało do bedrocka albo masz skrypty które się kłócą bądź pluginy. albo coś źle zobaczyłeś sprawdź jeszczę raz

Bo u mnie normalnie działa

Opublikowano

on place of sponge:

if player's tool is sponge named "&6Boy Farmer":

loop blocks under event-block:

if loop-block is bedrock:

stop

set loop-block to obsidian

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...