Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem L# - crashuje mi grę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdu  chce wlaczyc gre  na boty bo zawsze tak sprawdzam czy L# dziala to wywali mi gre pisze w grze wystapil bład i tak zawsze probuje wlaczysz od nowa i caly czas to samom mam pomocy

Opublikowano

Ale,jaki konkretnie błąd?

Bug splat?

Problem z zaporą czy co?

Spróbuj usunąć folder leaguesharp z "appdaty".

Opublikowano

Ale,jaki konkretnie błąd?

Bug splat?

Problem z zaporą czy co?

Spróbuj usunąć folder leaguesharp z "appdaty".

Nie no   gdy wybieram bohatera wlaczam gre to wywali mine na pulpit i pisze wystapil blad w grze i tyle gdy chce wrocic do gry to znowu wywala na pulpit i przez to samo

Opublikowano

po milionach postów o tej tematyce trzeba miec zdecydowanie za niskie IQ by tworzyc kolejny!

odpal gre , przy wybieraniu czempionow odpal l# / zrestartuj lola 

Opublikowano

po milionach postów o tej tematyce trzeba miec zdecydowanie za niskie IQ by tworzyc kolejny!

odpal gre , przy wybieraniu czempionow odpal l# / zrestartuj lola 

teraz mi dziala ale nie widzi skryptow wgl znaczy wiesz jak wchdozi mi w gre juz na  mapke to mam napis u gory ze  L dziala ale skryptow mi nie widzi wgl pisze mi ze tracer jest tam w chacie ale jak shitf  dusze to nie ma nic

Opublikowano

teraz mi dziala ale nie widzi skryptow wgl znaczy wiesz jak wchdozi mi w gre juz na  mapke to mam napis u gory ze  L dziala ale skryptow mi nie widzi wgl pisze mi ze tracer jest tam w chacie ale jak shitf  dusze to nie ma nic

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

Ściągnij to, a następnie zainstaluj.

Po poprawnej instalacji, zrestartuj komputer.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...