Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs:go

Win254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem. W jakimś dniu Cs:Go chodzi mi normalnie czyli mniej więcej 40-60 fps, a w następnym dniu chodzi mi w 29-35. Czy macie jakieś pomysły dlaczego tak się dzieję?

Opublikowano

Ja zaobserwowałem spadek FPSów po update z 31.03, możesz napisać coś więcej, np.: kiedy takie coś się zaczęło, specyfikacja?

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Możliwe, że na twój komputer pobrały ci się niechciane ADW. Tak one też na to działają nie są to tylko toolbary do przeglądarek :). ADW wchodzą w działanie z przeglądarką steam co powoduje spadki fps. Polecam pobrać program do usunięcia niechcianych ADW jeżeli to nie pomoże spróbuj zrobić spójność plików być może został usunięty jakiś plik. i 3 pomysł to, to żeby sprawdzić lepszym antw czy nie masz jakiegoś wirusa na swym komputerku :) Być może on też jakieś pliki zżera. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Możliwe, że na twój komputer pobrały ci się niechciane ADW. Tak one też na to działają nie są to tylko toolbary do przeglądarek :). ADW wchodzą w działanie z przeglądarką steam co powoduje spadki fps. Polecam pobrać program do usunięcia niechcianych ADW jeżeli to nie pomoże spróbuj zrobić spójność plików być może został usunięty jakiś plik. i 3 pomysł to, to żeby sprawdzić lepszym antw czy nie masz jakiegoś wirusa na swym komputerku :) Być może on też jakieś pliki zżera. 

Mógłbyś rozwinąć to ADW? Mam podobny problem, może Twoje rozwiązanie pomoże. I jakim programem to usunąć?

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Mógłbyś rozwinąć to ADW?

tak mu antywirus powiedzial jakis i teraz sie popsiuje na forum, to jest typ adware.

malwarebytes sobie poradzi z tym ;-)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ja zaobserwowałem spadek FPSów po update z 31.03, możesz napisać coś więcej, np.: kiedy takie coś się zaczęło, specyfikacja?

Spadek fps własnie zauważyłem po tym update.

Komputer skanuje przez CCleaner, Avast, ADWcleaner oraz Malwarebytes, ale to tylko co jakiś tydzień. Oczywiście gdy zauważyłem spadki to przeskanowałem komputer, wyczyściłem jego wnętrze, nic nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...