Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodawaniem skryptu - L#.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy probuje zainstalowac byle jaka biblioteke/skrypt wyskakuje mi blad, ze jest blad podczas dodawania skryptu. Probowalem aktualizowac net.frameworka, ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac? Moze prosilbym o podeslanie paczki ze skryptami, o ile to pomoze, bo mam czystego L#.

Opublikowano

Był już o tym temat, cytuję odpowiedź pana @BrainOnlyNajczęstszą przyczyną compiling error jest niezaktualizowany skrypt lub brak biblioteki, której skrypt potrzebuje do poprawnego działania.

Co do paczki skryptów to też kilka tematów niżej: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1361665-brainonlysharp/

Rada na przyszłość, rozglądaj się po tematach czy nie ma w którymś odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie zanim stworzysz nowy temat :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

niestety zrobilem wszystko tak jak mowil poradnik, dalej nie dziala.. co moze byc nie tak? mam Windows 8 i podkresle, ze jestem zielony w tym temacie..

Opublikowano

Nie spamuj, refresh po 24 godzinach. Próbowałeś odpalić jako administrator ze zgodnością service pack 3?

to nic ci innego nie da najczęściej gdy skrypt się nie chce dodać i jest błąd jest on outdated albo po prostu on nie działa ;)

Jak to nie pomoże trzeba szukać install przez aplikacje ;)

Albo przeinstalować L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...