Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ULTRA RAPID FIRE - Podzielcie się swoją grą!

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up 

no nie wiem czy na bolu to jest jakiś wyczyn.

Jeżeli nie masz bola to ciekawe jaki masz refleks, bo chyba 100% populacji ludzkiej (nie wliczjąc azjatów) nie zdąży zapauzować tego filmiku jak ty całe combo zdążysz na 2 graczach wykonać. Poza tym, wystarczy spojrzeć na twój kanał na YT, 

Do moderatorów abym nie dostał warna:

Przefspaniała pęta, normalniem szacun na dzielni.

P.S

filmik poleciał do supportu, wraz ze zgłoszeniem

Opublikowano

@up 

no nie wiem czy na bolu to jest jakiś wyczyn.

Jeżeli nie masz bola to ciekawe jaki masz refleks, bo chyba 100% populacji ludzkiej (nie wliczjąc azjatów) nie zdąży zapauzować tego filmiku jak ty całe combo zdążysz na 2 graczach wykonać. Poza tym, wystarczy spojrzeć na twój kanał na YT, 

Do moderatorów abym nie dostał warna:

Przefspaniała pęta, normalniem szacun na dzielni.

P.S

filmik poleciał do supportu, wraz ze zgłoszeniem

Tak, L#. I co zrobisz? Ile razy było przerabiane na tym forum (i nie tylko), że Riot nie banuje na podstawie 'koreańskiego refleksu'...

W takiej sytuacji mogę się jedynie pośmiać i iść dalej grać na L#, bo i tak nic mi nie zrobisz - ani Ty, ani prześmieszny support, który odpowie Ci dokładnie taką formułką: http://scr.hu/6u4v/5uvoi .

Powodzenia w walce o bana dla mnie :p

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Tak, L#. I co zrobisz? Ile razy było przerabiane na tym forum (i nie tylko), że Riot nie banuje na podstawie 'koreańskiego refleksu'...

W takiej sytuacji mogę się jedynie pośmiać i iść dalej grać na L#, bo i tak nic mi nie zrobisz - ani Ty, ani prześmieszny support, który odpowie Ci dokładnie taką formułką: http://scr.hu/6u4v/5uvoi .

Powodzenia w walce o bana dla mnie :p

A niedługo będziesz płakał jak będzie znów banwave za L# "huje cwele rito kutasy bana dostałem a muwili że nigdy nie dostanę!!!!"

@top

Tryb spoko, ale na dłuższą metę się znudzi. Jutro wrzucę ss z mojej gry na URF'ie ;pp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...