Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dźwięk tylko na jedno ucho

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten problem miałem juz wczesniej, ale teraz juz jest zbyt duży, zebym go bagatelizował. Wczesniej, jesli mialem kabel od słuchawek w dobrej pozycji to dźwięk był na 2 uszy,  po przypadkowym poruszeniu kabla przestawiał się na jedno ucho. Teraz ciągle mam na jednym uchu, tak się nie da grać w lola i oglądać chińskich bajek ;( Co byście zrobili na moim miejscu? Raczej nie jest to wina kabla od słuchawek, podejrzewam, ze bardziej gniazda na mini jack 3,5 mm. Te z tyłu kompa wejścia mi nie działają jakby co. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wymień wtyczkę jack i po sprawie. 

Nie. Moj sluchawki mają 2 kable. Oba nie działają.  Tak jak wspomnialem, podejrzewam, ze mimo tego, ze kabel trochęsię "zepsul" to raczej winne jest wejście na jacka, a nie sama wtyczka. Nie wiem, moze sprobuje moje stare sluchawki podlaczyc, ale wątpie.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Miałem coś takiego w telefonie. Jak pod żadną pozycją nie łapie ci chociaż chwilę druga słuchawka to winny jest jack. W telefonie bardziej opłacało mi się kupić nowy niż naprawiać stary. Nie wiem jak to jest w kompie, pewnie taniej.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...