Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto pomocy !

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcialbym prosic kazdego kto to teraz czyta o pomoc. Otóż kolega podal mi pasy do swojego steama i poczty abym mogl grac w cs go gdy bede mial tymczasowego bana i tylko on i ja mielsimy dostep do poczty a do steama mialo tam jeszcze paru kolegow. Mianowicie chodzi o to że chcialem sie zalogować i było napisane że haslo jest nieprawidlowe no to pomyslalem ze moze kolega zmienil pasy i wszedłem na poczte i tam okazalo sie ze nawet nick zostal zmieniony. Gdy odzyskałem juz dane logowania na steam był inny nick 0 znajomych 0 gier i tak jakby konto było świeżutko nowe nawet blokada na rynek jest. Nie woem co sie stało czy ktos włamały sie jakies osoby trzecie czy co. Co robic pisac do supportu ? Prosze pomóżcie .

Opublikowano

Email można zmienić nawet gdy nie masz do niego dostępu, wystarczy że będziesz zalogowany na koncie. Skoro masz już dostęp do konta, to nie widzę sensu w pisaniu ticketa do supportu.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak to nie widzisz sensu pisania do supportu ? Dostęp do konta mam oczywiście ale jest 0 znajomych 0 gier świeżutkie konto tka jakby ktos wszystko usunał a nie zmienil email. A zeby dokonac usuniecia czego kolwiek potrzebne jest potwierdzenie emailem.

Opublikowano

Jak to nie widzisz sensu pisania do supportu ? Dostęp do konta mam oczywiście ale jest 0 znajomych 0 gier świeżutkie konto tka jakby ktos wszystko usunał a nie zmienil email. A zeby dokonac usuniecia czego kolwiek potrzebne jest potwierdzenie emailem.

Od kiedy można usuwać gry na steamie...? To musi być inne konto.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Czyli ze jak ktos sie wbil i pozmienial poczte nick to juz po ptokach ?

Nie mozna napisac do supportu aby odnalezli ip jakie logowaly sie na te konto ? Naprawde nic sie nie da zrobic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...