Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobry procek do cs go

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam do was pytanie czy znacie jakis dobry procek do cs go zeby chodzil mniej wiecej w 100 fpsach ? Karte graficzna mam 1GB nvidie 4 gb ram wiec wszytko mam ok tylko ze ta gra niestety jest pod procka a moj obecny to 2.2 i troche ssie  :(

Opublikowano

hmmm a moze konkretniej ? cena (moze byc uzywany) allegro itp 

na allegro raczej za drogi jak dla mnie :( mi chodziło przynajmniej te 100 fps

ten procek co podales raczej za dobry bo kolega tez ma i5 i do 300fps wyciaga

Opublikowano

Procesor Intel CORE i5-4460 3.20GHz LGA1150 BOX BX80646I54460 - Haswell Refresh 

a ten procesorek? ile przy dobrej grafie za 500zl wyciągnie?

sygnatura.png

Opublikowano

polecam amd fx 8350 ;) Tani i bardzo dobry procek. Nie warto przepłacać za intela  :) Jakbym miał wbierać intel a ten amd fx 8350 to bym wział amd fx 8350 i za reszte pieniędzy kupił dobre chłodzenie ;) A procek starczy ci na wiele wiele lat nie tylko do gier a także do renerdu itp

Jeśli pomogłem zostaw  Lubie To

Opublikowano

Dajecie mu procesory, a nie wiadomo jaką ma płytę główną. Najpierw podaj parametry tudzież płyty głównej i dopiero możemy Tobie polecać procesory.

Opublikowano

Czesc mam do was pytanie czy znacie jakis dobry procek do cs go zeby chodzil mniej wiecej w 100 fpsach ?

owszem jest bardzo dużo takich procesorów. Praktycznie większość i3&i5. Śmieszy mnie troszkę to, że wszyscy podają procesory jak nawet autor nie wspomniał nic o płycie głównej, zasilaczu i co najważniejsze o budżecie jakim dysponuje. Niestety nie mam zawodu wróżka i ciężko jest mi się wypowiedzieć.

Karte graficzna mam 1GB nvidie

wow. Ja też mam kartę Nvidie i też ma 1GB. Tyle, że ta karta ma 5 lat :D Dużo jest takich kart z takim parametrem. Podaj dokładny model, bo co z tego, że dobierzemy Ci procek jak zadusisz go grafiką.

moj obecny to 2.2 i troche ssie  :(

Taktowanie procesora nie wpływa na ogólną wydajność w grze. Broń Boże wgl mnożyć taktowanie, albo dodawać jak to robią niektórzy idioci na allegro, sprzedając zestawy PC.  Dlaczego taktowanie jest mniej ważne? bo liczy się architektura procesora i na czym bazuje. Co z tego, że dam Ci procesor Intel Core 2 Duo E8500, który ma 3,16 Ghz częstotliwości, ale nie będzie on wydajny od procesorów z półki I3/I5 o mniejszym taktowaniu, bo jest zbudowany na starszej technologii. Troszkę tak łopatologicznie wytłumaczone, ale mam, nadzieję, że wiesz o co chodzi. Podaj wszystkie podzespoły kompa (płyta, zasilacz itd.) to pogadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...