Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Pomysł się przyjmie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Za Tydzień Otwieram Serwer Hardcore który Rozgrywką jest (Moim Zdaniem) Autorski/Inny niż wszystkie Serwery, ale nie chce nic mówić by nie zgapić pomysłu. Ale nawiązując do Tematu. Mam Pomysł na Zmianę Potionów a dokładniej to ich Crafting. Ponieważ posiadam już skończony System Nowego tworzenia potek. Na czym on polega? po kliknięciu w statyw otwiera sie GUI z Aktywnymi Potkami na Serwerze np. Speed 2. Aby Go stworzyć potrzeba butelke z wodą, pióro, cukru, i 500 punktów które są z innego pluginu. I teraz pytam się was: Czy Zostawić Ten System by utrudnić Tworzenie Potek czy zostawić ten Minecraftowy?

Proszę o Wypowiadanie się na temat Tworzenia Potek.

Opublikowano

Utrudnij to jakoś np dodaj nowe składniki tak żeby nie przyszło łatwo zrobienie potki i w Lore napisz ile składników jest potrzebne do jej zrobienia ;)

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

@FastVasePl Otóż jak napisałem posiadam już Skończony System Tworzenia. Twoja Propozycja na dodanie nowych składników zostanie dodana bo nawet o tym nie pomyślałem, jedynie co dałem żeby trudniej się Tworzyło to: Dodanie Punktów z Innego Mojego Pluginu oraz Modyfikacja występowania Składników np. By Zdobyć Blaze Rod trzeba Zabić Bossa który pojawia się co 10 minut w specjalnym miejscu ponieważ Nether Jest Wyłączony. Ale dzięki za Propozycje o dodaniu nowych Składników.

Opublikowano

Utrudnij te tworzenie o składniki wypadające z graczy/ mobów. Z mobów leciałyby składniki na mikstury takie jak widzenie w ciemności a znów z graczy to zwiększenie ataku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...