Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion Free to Play autoexpienie

Nacjonalista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry! 

Od młodego jestem wielkim fanem gier internetowych. Uwielbiam pvp. Ale nie cierpię pve. Zabijanie mobów nie sprawia mi żadnej frajdy. Niestety wiadomo, że aby móc walczyć przeciwko innym graczom - trzeba mieć czym. Zaznaczę, że zakup konta przez allegro odpada, cenią się, a jest ryzyko, że trafię na oszusta. Z tego powodu zwracam się do Was - doświadczonych użytkowników forum, z prośbą o radę, skąd mógłbym pobrać jakiś program, który sam będzie expił moją postać, najlepiej darmowy i dobry, ewentualnie jak taki program stworzyć. Dziękuję za uwagę i jeszcze raz proszę o pomoc :) Pozdrawiam CWP!

Opublikowano

Expisz, wykonujesz misje, robisz instancje po to, aby zdobywać coraz to lepszy ekwipunek, a co się z tym wiąże.. potrzebny Ci jest on do PvP. Jeśli chciałbyś tak odrazu walczyć w PvP, no to wybacz ale gry pomyliłeś.

A skoro już musisz, to wątpię że teraz za darmo dostaniesz jakiegoś exp-bota do Aiona.

Pozdrawiam,

ellanore

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Napisze ci tak bo ja wybotowalem juz mase postaci. Dodam ze sa darmowe boty ktore tylko klepia potworki ale latwo na tym wylapac bana + na lv 50 i w gore grind mobow nie wchodzi w gre bo zaraz cie zaciuka przeciwna frakcja. Dlatego albo wydasz 50zl na postac z 65lv albo wydasz 40-50zl za bota na miesiac ktory sam robi questy na monety i wyexpisz postac na 65lv w tydzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...