Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co zwrócić uwagę przy kupinie przerobionego Xboxa 360?

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dziś jadę zobaczyć xboxa 360 120gb pad, przerobka lt2.0 i o to pytanie co sprawdzac podczas kupna tak taniej konsoli??

A i ile kosztuje przerobka na lt3.0 bo ta ma lt2.0

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Rozkręcić trzeba?? Ja sie na tym nie znam.

A i jeszcze.. jak to jest z tym ring of death? Może mi to wyskoczyć jak odpale za ktoryms razem xboxa?? Zadaje te pytania, poniewaz cena jest mala - 250zł

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

@Shiniox dzięki i opiszę Ci tą całą sytuacje szczegółowo i mam nadzieję, że mi pomożesz

"Witam, otóż jutro rano jadę zobaczyć xboxa 360 120gb pad, przeróbka lt2.0 za 250zł i o to pytanie co sprawdzać podczas kupna tak taniej konsoli oraz czy koleś to jakiś oszust?? Typ nie wie co to za model, powiedział, że się na tym nie zna - coś, że to jego brata, czy kolegi i chcę po prostu sprzedać. Potem, gdy zadzwonił mój ojciec spytał się czy konsole można kupić taniej - powiedział, że nie bo ''I TAK BĘDĘ STRATNY'', a w cześniej coś MI mówił, że to brata, czy kumpla (nie pamiętam dokładnie). Chciał, abym dziś podjechał do jego brata i on zejdzie i mi pokaże tą konsole na co się nie zgodziłem - muszę mieć pewność, że ta konsola działa sprawnie. Potem powiedział, że zadzwoni za 10 minut i spyta się tego brata o pokazanie. Zadzwonił po 10 minutach i powiedział, żebym jutro do NIEGO podjechał (podał inny adres - pewno jego). Co mam sprawdzić, gdy do niego podjadę? bo nie chce takiej sytuacji, że pogram dwa dni, a potem BAACH po konsolce. Doradźcie mi, dzieki za odpowiedzi" - skopiowałem tekst z innego forum, bo tutaj pisałem z fona.

Opublikowano

No to sprawdź konsolę w ten sposób co napisałem wyżej, jeśli będzie miała z tyłu 12,1A no to jest jasper i bierz odrazu, ale na 90% będzie to coś starszego, co nie jest opłacalne nawet w tej cenie.

Ja osobiście takie aukcje gdzie ktoś mówi, że się na tym nie zna i chce po prostu sprzedac to po prostu omijam bo większość tego typu to oszustwa.

Nie wiadomo nigdy co było z konsolą robione, czy jest po jakiejś naprawie. Najlepiej jakby Ci dał jakąś gwarancję z miesiąc czy coś w tym stylu.

Na 99,9% nie będzie to konsola slim, jeśli będzie to falcon (14.2 z tyłu) to wtedy jest to normalna cena i można nawet zaryzykować zakup

Opublikowano

Shinox dziekuje!:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...