Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Wave incoming?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba bylo nauczyc sie grac :P

Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu. Forum L#, więc odpuść sobie takie teskty

@topic

Dostał ktoś też banana?

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Skoro zakładasz temat, że dostałeś bana, to pokaż na to odpowiednie dowody.

Perm równie dobrze mógłby być za wiele innych rzeczy.

Poza tym, nikt nigdzie się nie skarży w sprawie banów.

Czekam na screen z e-mailem, treścią oraz datą. ;)

Opublikowano

Widocznie kolego miałeś pecha :D Ale nie wydaje mi się żeby banowali.. No chyba, że grałeś przeciwko komuś kto nagrywał Twoje popisy to wtedy bardzo możliwe :P

Opublikowano

Widocznie kolego miałeś pecha :D Ale nie wydaje mi się żeby banowali.. No chyba, że grałeś przeciwko komuś kto nagrywał Twoje popisy to wtedy bardzo możliwe :P

Możesz nawet grać jak korea, tylko evade mocno widać i można bana dostać anyway może ban z zoom hacka ? jakoś 7 moich kont się expi na voli :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Jak znajomy dostanie się do komputera, to da mi screena z emailem, jakoś niedługo wam wyśle ;)

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Możesz nawet grać jak korea, tylko evade mocno widać i można bana dostać anyway może ban z zoom hacka ? jakoś 7 moich kont się expi na voli :D

Masz rację, evade widać :) Tylko czy bawiąc się L# np. w brązie zorientują się? Będą myśleć raczej, że jakiś k***s znowu go zabił i rozpoczną nową grę byle spadać coraz niżej i niżej ;D Co innego grając w goldzie lub wyżej tam się zorientują :D

Opublikowano

Nie ma żadnego bana za L# obecnie, a bany na podstawie szybkości reakcji nie są nadawane. Nie tak działa antycheat.

AntyCheat wykrywa inject'a nie skrypty. Bana poprzez zgłoszenie z filmikiem tylko za hardcorowe dodge na evade i exploity combo 1 sec każdy zrobić może.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

AntyCheat wykrywa inject'a nie skrypty.

O to mi właśnie chodziło.

Bana poprzez zgłoszenie z filmikiem tylko za hardcorowe dodge na evade i exploity combo 1 sec każdy zrobić może.

Małe prawdopodobieństwo - gram zawsze Evade# włączone, wszystkie spelle dodge'uję i nie ma bana. Jeszcze do tego używam nagminnie Sion Exploita.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie ma zadnefgo bana lol jak by byl ban to teraz kazdy by dostal to nie jest tak ze jednego dnia dostajesz ty a drogie ja ziomek kazsdy dostaje w jeden dzien ten sam lol jak mozesz miedz bana jak ja wlasnie gralem na L# i wszystko jest spoko powiedz bo ja nie wiem typek robi bez sensu temat  tyle

Opublikowano

Nie ma banów. Jeżeliby były to widzielibyśmy tylko spam typu: "bany za bola", "ban pomocy" oraz tabun płaczących dzieci ;3

Opublikowano

­wiesz co... ja tez moge sie zalogowac na moje konto zbanowane w styczniu i dac screena na tle urfa, ze

to niby banwave nadchodzi... 

fake i tyle

­Keelah se'lai

Opublikowano

­wiesz co... ja tez moge sie zalogowac na moje konto zbanowane w styczniu i dac screena na tle urfa, ze

to niby banwave nadchodzi... 

fake i tyle

Wygrałeś! 

@topic  Moje konto działa i ma się dobrze, idę nachrzaniać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...