Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] AdminiePomóż

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym odwołać się od bana^.

Uznałeś mnie za "spamera", ale dlaczego? Jeżeli widzę wiadomość np. "Jinxy czy Caitlyn" i założyciel wątku nie wymaga odpowiedzi dlaczego taka postać a nie inna to po co mam się rozpisywać ?.

AdminiePomóż to moje 2 konto, wiem że za multi jest ban ale na moje 1 konto nie mogę się zalogować ponieważ nie działa opcja "zaloguj przez fb". Dzieje się to któryś raz wcześniej czkałem aż zostanie naprawiony teamspeak 3. Zajeło to sporo czasu a gdy już wbiłem na ts dowiedziałem się że może zaloguje się przez fb za minimum 1,5 tygodnia.

Rozmawiałem z Makinem na ts który pozwolił mi nabijać posty na 2 koncie więc za multi bana nie powinienem dostać.

Zrozumiałem o co chodzi i jeżeli nie mogę odpowiadać któro tak jak chce tego osoba zakładająca temat nie będę już tak robić. Będę udzielał dłuższych wiadomości.

@Zarax 

Opublikowano

Uzasadnianie swoich postów jest wymagane przez regulamin. Niezależnie czy autor wątku o to poprosił czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...