Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deltoide - Problem z instalacją NosTale

Deltoide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zainstalować sobie NosTale. Zainstalowałem sobie Gameforge Life i jak uruchamiam NosTale towyskakuje mi takie coś "Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest nie poprawna", a potem wyskakuje "Nieudana inicjizacja lub plik setup zawiesił się".

Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Zalecam aby osoby które nie wiedzą dokładnie jak pomóc ,nie nabijały bezsensownie postów. Temat w którym są linki jest chyba stary. To co pobieram jest puste ,117 kb tylko.

W ustawieniach GF ustaw aby NosTale instalowało się na innym dysku. I to pomoże ,sam tak miałem. Poprostu kiedyś już pewnie miałeś NosTale i są jeszcze jakieś pliki których nie widać. Moge podać też strone na chomikuj skąd pobierzesz pliki. :)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Musiałeś zrobić coś źle ,albo masz jeden dysk. To jest sposób który aktualnie pomaga chyba każdemu ,więc nie wiem dlaczego tobie nie.

Jak chcesz to mogę wstawić gdzieś pliki NosTale i sobie pobierzesz ,albo podam Ci użytkownika który na chomikuj ma NosTale bez wirusów.

Jak chcesz to napisz na PW.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Problemy z gameforge live sa od jakichs 2 lat na niektorych systemach i nie maja zamiaru tego naprawic. Polecam przez torrent- zadnych problemow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...