Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony Xperia E4 warto kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tak jak w temacie czy warto kupić Sony Xperia E4 ? Mój operator oferuje mi go na 36 miesięcy , czy tyle wytrzyma ?

Od telefonu oczekuję przede wszystkim tego, abym mógł na nim odpalić aplikacje przekroju Gta SanAndreas/Gangstar RIO/Fifa czy na tym telefonie bez obaw odpalę wyżej wymienione bez żadnych spadków płynności ? I ostatnie pytanie czy nie ma problemów z baterią ? Bo w tym modelu bateria jest wbudowana i to mnie martwi + czy telefonik nie psuje się za często ? 

Za pomoc kilka + ;)

Opublikowano

Jest on na MediaTeku jeśi dobrze widzę,więc na płynność nie licz.Mam tableta opartego na MediaTeku i ma wyższe taktowania niż ten telefon,a muli się często,a w dodatku często błędy wyskakują.

Opublikowano

Mam telefon o takiej samej specyfikacji i podane przez Ciebie gry mi śmigają, ale na 36 miesięcy raczej nie chciałbym takiego smartfon'a. 

ew. moge na 24 ale muszę mieć 100 % pewność że wyżej wymienione gry pójdą mi na spokojnie

Opublikowano

ew. moge na 24 ale muszę mieć 100 % pewność że wyżej wymienione gry pójdą mi na spokojnie

GTA SAN Pójdzie na max ustawieniach 0 ścinek :) sam jutro dostaje ten telefon z orange Fifa tym bardziej a gangstar rio nwm. Popatrz filmy na yt

Opublikowano

@maczoch Czy może jutro będziesz go testował pod względem wydajności ?Będziesz sprawdzał którąś z tych gier ? Jeśli tak to mógłbyś powiedzieć jak śmiga jak go dostaniesz? Sypnę lajkami ;)

Opublikowano

@maczoch Czy może jutro będziesz go testował pod względem wydajności ?Będziesz sprawdzał którąś z tych gier ? Jeśli tak to mógłbyś powiedzieć jak śmiga jak go dostaniesz? Sypnę lajkami ;)

Spoko jutro powinienem mieć w piątek przyszedł sms ze wysłali do kuriera :) tylko daj linka skąd moge sciągnać GTA SA Itp :) Tu masz jak działa na niej GTA: https://www.youtube.com/watch?v=Eubv9ho8ULQ

Opublikowano

@maczoch Musisz poszukać :P No nic jak jutro go przetestujesz to napisz odpowiedź, dzięki :)

xD wszystkie co szukałem to włączałem instalke, pózniej pobieranie w grze i było 0/0 0kbs , albo sie wyłączało

Pasjonat
Opublikowano

Witajcie, tak jak w temacie czy warto kupić Sony Xperia E4 ? Mój operator oferuje mi go na 36 miesięcy , czy tyle wytrzyma ?

Od telefonu oczekuję przede wszystkim tego, abym mógł na nim odpalić aplikacje przekroju Gta SanAndreas/Gangstar RIO/Fifa czy na tym telefonie bez obaw odpalę wyżej wymienione bez żadnych spadków płynności ? I ostatnie pytanie czy nie ma problemów z baterią ? Bo w tym modelu bateria jest wbudowana i to mnie martwi + czy telefonik nie psuje się za często ? 

Za pomoc kilka + ;)

Nie będziesz mógł, nie jest to sprzęt do gier.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie będziesz mógł, nie jest to sprzęt do gier.

Nie pierdol mu głupot, jakim cudem nie bedzie mógł skoro jest na yt sporo filmów o XPERIA E4 Gta san / Asphalt 8 jak działa asphalt to i fifa będzie działać. Co do tego gangster RIO to nwm bo nie znam tej gry.

Pasjonat
Opublikowano

@maczoch no z gta sa może pójść, a asphalt 8 to w sumie popierdółka, zupełnie mi się porąbało ze zwykłą  xD dobrze, że przytomny 

Mimo wszystko na taki okres takiego telefonu nie brałbym, wolałbym jakiegoś nexusa. Jakbyś chciał to byś do gier musiał w voldzie grzebać żeby zmieniać zewnętrzną pamięć na wewnętrzną.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@Mou

Nie chce go rootować ani nic bo na gwarancji będzie, wezmę go na 24 mies , ale Gangstar RIO ma jakieś szanse na tym urządzonku ? :P

Opublikowano

@Mou

Nie chce go rootować ani nic bo na gwarancji będzie, wezmę go na 24 mies , ale Gangstar RIO ma jakieś szanse na tym urządzonku ? :P

Za ile go bierzesz? podaj z jakiej sieci itp moze sa jakies lepsze telefony? ja go wziołem za 9 zł i na 24miechy.

@Edit Powinno pójść wymagania 512mb ramu 1ghz 4 rdzenie więc easy peazy. Teraz oglądam filmy z słabszych telefonów to działa płynnie.

Opublikowano

Za ile go bierzesz? podaj z jakiej sieci itp moze sa jakies lepsze telefony? ja go wziołem za 9 zł i na 24miechy.

@Edit Powinno pójść wymagania 512mb ramu 1ghz 4 rdzenie więc easy peazy. Teraz oglądam filmy z słabszych telefonów to działa płynnie.

I jak wytestowałeś go ? 24 mies/ dopłata 29 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...