Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ serwera

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna zauwazylem pewna rzecz, mianowicie nie moge grac na serwerach typu hard, hard/medium. Kopletnie nudza mnie te serwery i sa dla mnie bezsensowna monotonia. Ktos ma podobnie? ( nie koniecznie z hardami )

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Ja bardzo nie lubię serwerów easy/4fun. Wszystko masz na wejściu za free i tylko mixowanie i mixowanie... 

Pasjonat
Opublikowano

Od dawna zauwazylem pewna rzecz, mianowicie nie moge grac na serwerach typu hard, hard/medium. Kopletnie nudza mnie te serwery i sa dla mnie bezsensowna monotonia. Ktos ma podobnie? ( nie koniecznie z hardami )

Każdy może mieć inaczej. Jedni chcą walczyć o przedmioty starać się, poświęcać czas, a drudzy mieć wszystko szybko i tylko zmieniać bony itp..

Można pograć na hardzie z przerwami na easy/pvp na odsapnięcie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Mnie męczą serwery które wyglądają identycznie, jedyne co się w nich różni to cyferki mnożników i to skąd importowali grafiki.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Mam tak samo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie jest tak że Ciebie szybko nudzą tylko nie potrafisz sobie poradzić z expem i yangami na hardzie :) Jednak na hardach trzeba sobie popracować żeby do czegoś dojść.

Na easy/medium jest całkiem inaczej i nie ma co porównywać harda do medium czy easy ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer gdzie jest taka sytuacja jest idealny np ; ciężko się Expi, ale łatwo o eq lub ciężko z eq, ale exp łatwo. Potem to jeszcze, czym dłużej sklile i bony w itemach mixujesz, to rozgrywka jest ciekawa ;) Teraz już prawie nie gram w metka, ale w wakacje się grało na hardach. Pozdro.

Opublikowano

Każdy preferuje inne servery.. :)
Ja osobiście za hardami nie przepadam,nie lubię siedzieć i tłuc metków non stop zeby dropnąć Ku ,czy jakis marny ulepek :)
Bardziej interesują mnie wojny,pvp,czy inne tego typu zabawy :D
Wiec hard not for me. :D

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...