Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer TF2

FajnY-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam serwera co można na nim wpisać !givemeall i dostaję się te osiągnięcia i kamienie milowe etc.

Szukałem w google a nie mogę znaleźć działającego :/ 

Tak czy siak proszę o pomoc , za pomocne posty  Lajki ;p

sygnalf.jpg

Opublikowano

Takie serwery już chyba nie instnieją.

Co najwyżej haxy na osiągnięcia oraz serwery do ich wykonywania,pograj trochę bo mogą cie zgłosić za używanie haxów...raczej nikt nie zrobi 300+ osiągnięć w 1h.

Opublikowano

Nikt nie zrobi 300+ osiągnięć w 1h? Ba! Obalę ten mit waćpanie!

Jest program, gdzie uzyskasz wszystkie achievementy, i bronie. W niecałe 10-15 minut - Dodam, że nie dostaniesz za to bana ;) Używałem tego na wielu swoich kontach, testowych, i jednym głównym. Gdzie mam rozegrane 50-60h po użyciu tego programu i nic mi nie jest ;)

Tutaj masz link, co i jak postępować;

http://gib.me/sam/

I teraz zacznę ci tłumaczyć po kolei, jeśli tego nie zrozumiesz, będę ci to musiał jakoś pokazać choć nie wiem jak.

1. No to co, pobierasz to i wypakowujesz byle gdzie, obojętnie.
2. Szukasz sam.picker.exe i go odpalasz.
3. Szukasz swojej wybranej gry, i klikasz na nią dwa razy.
4. Na górze, masz taką ,,kłódkę" Kliknij ją tyle razy, aż ci zaznaczy wszystkie osiągnięcia.
5. W lewym górnym rogu, masz taką ,,diodę" lub coś co przypomina teslę. Klikasz to.
6. Czekasz.
7. Wejdź do gry, i sprawdź czy w backpacku masz wszystkie bronie i czapki z osiągnięć.
8. Zobacz też, czy masz wszystkie osiągnięcia.

Teraz dla tych upierdliwców.

Nie można za to dostać bana, sam siedzę codziennie po trzy godziny na różnych oficjalnych serwerach Valve, i do tego czasu spokojnie sobie gram - Nikt mi nic nie zrobił za to. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nikt nie zrobi 300+ osiągnięć w 1h? Ba! Obalę ten mit waćpanie!

Jest program, gdzie uzyskasz wszystkie achievementy, i bronie. W niecałe 10-15 minut - Dodam, że nie dostaniesz za to bana ;) Używałem tego na wielu swoich kontach, testowych, i jednym głównym. Gdzie mam rozegrane 50-60h po użyciu tego programu i nic mi nie jest ;)

Tutaj masz link, co i jak postępować;

http://gib.me/sam/

I teraz zacznę ci tłumaczyć po kolei, jeśli tego nie zrozumiesz, będę ci to musiał jakoś pokazać choć nie wiem jak.

1. No to co, pobierasz to i wypakowujesz byle gdzie, obojętnie.

2. Szukasz sam.picker.exe i go odpalasz.

3. Szukasz swojej wybranej gry, i klikasz na nią dwa razy.

4. Na górze, masz taką ,,kłódkę" Kliknij ją tyle razy, aż ci zaznaczy wszystkie osiągnięcia.

5. W lewym górnym rogu, masz taką ,,diodę" lub coś co przypomina teslę. Klikasz to.

6. Czekasz.

7. Wejdź do gry, i sprawdź czy w backpacku masz wszystkie bronie i czapki z osiągnięć.

8. Zobacz też, czy masz wszystkie osiągnięcia.

Teraz dla tych upierdliwców.

Nie można za to dostać bana, sam siedzę codziennie po trzy godziny na różnych oficjalnych serwerach Valve, i do tego czasu spokojnie sobie gram - Nikt mi nic nie zrobił za to. Pozdrawiam ;)

Dodaj skan waćpanno.

Poza tym nie chodziło mi o haxa na osiągnięcia tylko NORMALNIE zdobyć osiągnięcia bez programów serwerów ;_; tak trudno to zrozumieć?

Bez haxów nie zdobądziesz 300+ osiągnięć w 1h

Opublikowano

Dodaj skan waćpanno.

Poza tym nie chodziło mi o haxa na osiągnięcia tylko NORMALNIE zdobyć osiągnięcia bez programów serwerów ;_; tak trudno to zrozumieć?

Bez haxów nie zdobądziesz 300+ osiągnięć w 1h

Skan - Poszukaj dokładnie, a znajdziesz taki temat w tym dziale ze skanem.

Takie coś już dawno kolego nie istnieje z tego co mi wiadomo

Steam Achievement Manager działa cały czas, nawet dodali do niego nowe gry.

A serwery z komendami !givemeall nie istnieją już długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...