Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Minimalizuje na starcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas startu ładowania, zwija LoLa na pasek i dosłownie na pół sekundy pojawia sie ekran poleceń, czarny, ale kratka dziala normalnie, zedem nachrzania sie równo, nie wiem co to sie robi, ale mi to nie przeszkadza jakoś

Opublikowano

Podczas startu ładowania, zwija LoLa na pasek i dosłownie na pół sekundy pojawia sie ekran poleceń, czarny, ale kratka dziala normalnie, zedem nachrzania sie równo, nie wiem co to sie robi, ale mi to nie przeszkadza jakoś

taki joke że delete C. xDD a tak na serio to sand box mode dokładnie prawie nikt nie wie co to robi.

Opublikowano

Wlasnie obserwuje bacznie pliki komputera, NIC nie zostało usunięte, a sandbox niby polega na tym że assembliesy nie ingerują w nasz komputer i nie mogą uruchamiać programów zewnętrznych, chyba tak to zrozumiałem

Opublikowano

Wlasnie obserwuje bacznie pliki komputera, NIC nie zostało usunięte, a sandbox niby polega na tym że assembliesy nie ingerują w nasz komputer i nie mogą uruchamiać programów zewnętrznych, chyba tak to zrozumiałem

no właśnie więc pewnie to za to odpowiada moja reakcja gdy zobaczyłem cmd "oo k***a" i sprawdzam pliki i nic nie usunęło XDD

Opublikowano

tez mam, niegrozny (jak na razie) efekt uboczny wprowadzonego sandboxa :)

nie masz sie czym martwic, wystarczy kliknac na lola i powrocisz do menu ladowania gry

­Keelah se'lai

Opublikowano

tylko najgorsze jest to ze jak refreshujesz skrypty to tez cmd sie pojawia i Musisz od nowa lola wlaczac bo 2 raz go nie uruchomisz bo bugspatuje

Opublikowano

tylko najgorsze jest to ze jak refreshujesz skrypty to tez cmd sie pojawia i Musisz od nowa lola wlaczac bo 2 raz go nie uruchomisz bo bugspatuje

mi nie ;)

trochę straszne trochę beka. xD ale to ponoć żeby nie było jak w bolu że ci skrypt robi format kompa xD

Opublikowano

tez mam, niegrozny (jak na razie) efekt uboczny wprowadzonego sandboxa :)

nie masz sie czym martwic, wystarczy kliknac na lola i powrocisz do menu ladowania gry

Naprawią to?

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...