Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do gier Max. 150zł

kapej12

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Mad Catz :: R.A.T. 3

ASUS :: Echelon 

Logitech :: G300s

Sporo zależy od twojego sposobu trzymania myszy i rozmiaru dłoni do myszy, bardzo indywidualna sprawa 

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

Dla ciebie dobrą myszką była by A4 Tech Bloody V7 .

Ma akurat ona 125mm , więc dla ciebie dobra.

Ma sporo przycisków , ładny design , opleciony kabel , bardzą dużo czułość i bardzo fajne oprogramowanie .

J9rrz3v.png

Opublikowano

Jako pół-szczęśliwy posiadacz Bloody mogę się wypowiedzieć. Ogólnie dla mnie bardzo ok. Najwięcej jeśli chodzi o FPS'y spędziłem przy BF 4 i mogę powiedzieć że sprawowała się dobrze. Jednak teraz padł mi scroll i muszę kupić coś innego. Żeby nie spamić tematami - ma ktoś jakieś informacje o Roccat Lua? Właśnie ona ma mi zastapić Bloody :P

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Najlepiej dołóz do Steelseries kana v2

Z ciekawszych masz jeszcze Razer abyssus 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Tak jak w temacie Max. 150 zł więc Kana V2 nie wchodzi w grę.

Preferuję także to 7 przycisków.

Czytałem trochę o Bloody i niektórzy piszą, że ogólnie są dobre itp. a inni piszą że to paści i wgl. Także nie wiem

Opublikowano

Miałem bloody i w grach fps, na podkładce czasem sensor sie gubi, idąc prosto nie ruszając myszką, postać zaczęła mi się kręcić i patrzyć w ziemie :v

Do czego ta myszka ma byc używana? 

I wszystko jasne...

Opublikowano

http://www.ceneo.pl/33348531  -   mam i polecam, wiem że ma 3 przyciski

ew. ta Kana V2 http://allegro.pl/mysz-steelseries-kana-v2-czarna-4000dpi-i5202491815.html ,można na allegro złapać za 170zł, 20zł wiecej to nie majątek i ona ma już 6 przycisków i z tego co wyczytałem są po obu stronach myszki i można je włączyć lub wyłączyć w steelseries engine. Wydaje mi sie że można tez na nich ustawić jakieś makro :) to będzie kompromis pomiędzy cs:go a lolem :)

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...