Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fps csgo

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiele razy pisalem ze mam problemy z fps w cs go.

Gram na laptopie lenovo y50-70 i osiagam na nim fps rzędu 120 w lobby oraz podczas meczu.

znalazlem w necie film na którym osoba grajaca na tym samym laptopie co ja ma ok 300fps

Róznica jedynie jest w tym ze ona ma 16gb ramu a ja jedynie 4gb czy to jest przyczyna takie róznicy fps?

dodaje link do filmu /watch?v=xWnI7dohD_U

Opublikowano

Tam na dole koleś odpisał komuś w komentarzu co należy zrobić :) zjedź trochę niżej i zobacz :D nawet link dał do tego 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Autor napisał:

"Hello , probably you're not installed video drivers properly. First install Intel HD graphics after that NVIDIA geforce experience.  Make sure you have all drivers and Windows installed properly."

Chodzi o to, żebyś zaktualizował sterowniki do karty graficznej, najpierw pobierz sterowniki do karty zintegrowanej, a potem do Nvidii.

b_560_95_1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

komputer wyczyszczony dokupilem ram zero poprawy

@zakupilem go z zainstalowanym windowsem oraz sterownikami moze to jest przyczyna? sterowniki sa zle zainstalowane

Opublikowano

Renderowanie wielordzeniowe włączone? Bo z tego co widze on ma włączone na filmiku, raczej to nie możliwe, żeby 16 gb ram dawało aż tyle, ramy nie są aż tak potrzebne do counter strike. Ściągnij program geforce exprience i zaktualizuj sterowniki do najnowszych.

Opublikowano

sterowniki na pewno nie były najnowsze a geforce exprience było zainstalowane.

postanowiłem sformatować komputer i zainstalować wszystko po swojemu ponieważ wraz z zakupem wgrane były różne pierdoły.

poza tym lista zainstalowanych sterowników była nie kompletna i polowe musiałem sam dograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...